Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
ostatní

Santiago, má lásko - 20%
(1x)
Když se potkají dva, kteří se k sobě hodí, vznikne z toho láska. Ale co když se potkají až po čtyřicítce, těžkých vztazích a navíc v ne úplně vhodnou chvíli? Adéla Elbel se vydává se svým partnerem Michalem Rožkem na pouť do Santiaga.
ostatní
Ukázky

Santiago, má lásko

279 Kč
223 Kč
Tvořit nové věci - 20%
Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
ostatní
Ukázky

Tvořit nové věci

269 Kč
215 Kč
Hledání rovnováhy aneb Život soudce - 20%
Josef Baxa je uznávaný český soudce, který založil a šestnáct let řídil nejmladší ústavní instituci – Nejvyšší správní soud. V období komunismu prokázal profesní odvahu, po revoluci se podílel na rehabilitacích, očistě a reformách justice.
ostatní
Ukázky

Hledání rovnováhy aneb Život soudce

229 Kč
183 Kč
Mexikopedie - 20%
(1x)
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí. Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody i umění.
ostatní
Ukázky

Mexikopedie

348 Kč
278 Kč
Roky - 20%
(4x)
První české vydání memoárů významné francouzské autorky, držitelky Nobelovy ceny za literaturu.
ostatní
Ukázky

Roky

269 Kč
215 Kč
Život po Kafkovi - 20%
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
ostatní
Ukázky

Život po Kafkovi

198 Kč
158 Kč
Řecké štěstí - 20%
(1x)
Knižní vydání stejnojmenného blogu, který získal cenu Magnesia Litera Blog roku 2022. Autorka žije už déle než pětadvacet let v řeckém kraji Epirus, provdala se tam, založila rodinu a našla štěstí.
ostatní
Ukázky

Řecké štěstí

339 Kč
271 Kč
Únik z Osvětimi - 20%
(1x)
V dubnu 1944 se Rudolf Vrba zařadil mezi hrstku lidí, jimž se podařilo utéct z Osvětimi. Udělal to, aby odhalil pravdu o táboře smrti a varoval poslední Židy v Evropě před krutým osudem čekajícím na konci železniční trati.
ostatní
Ukázky

Únik z Osvětimi

329 Kč
263 Kč
Paměti donského Kozáka a českého lékaře - 20%
Unikátní vzpomínky lékaře, básníka a kozáka Nikolaje Kelina, otce historika Alexeje Kelina.
ostatní
Ukázky

Paměti donského Kozáka a českého lékaře

388 Kč
310 Kč
Sudetský tulák - 20%
V bohaté historii Sudet existují příběhy, které takřka nebo úplně upadly do zapomnění. Žily tu fascinující osobnosti, o kterých se moc neví, stála tu města, která už neexistují, mluvilo se jazyky, kterými už nikdo nemluví.
ostatní
Ukázky

Sudetský tulák

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>