Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
povídky

Povídky z jedné kapsy - 20%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky
Ukázky

Povídky z jedné kapsy

149 Kč
119 Kč
Tichá pošta - 20%
Záchrana zraněného francouzského partyzána sudetskými dětmi, další dva osudy politických vězňů, příběh ze šumavského pohraničí, kde na tradici pašeráků navázali převaděči uprchlíků před komunistickým režimem.
povídky
Ukázky

Tichá pošta

169 Kč
135 Kč
Gotrek a Felix - 20%
(1x)
Antologie příběhů o populární dvojici hrdinů ze série o Zabíječi z cyklu temné fantasy Warhammer.
povídky
Ukázky

Gotrek a Felix

149 Kč
119 Kč
Čas šelmy aneb příběhy (p)o konci světa - 20%
Nastala apokalypsa! Biblická šelma – ďábel přichází... Může mít tisíce podob. Roboti, zombie, mimozemšťané, magie, průnik světů... Třináct povídek a jedna báseň představují třináct a jednu vizi, jak by takový konec světa mohl vypadat...
povídky
Ukázky

Čas šelmy aneb příběhy (p)o konci světa

149 Kč
119 Kč
Démanty noci - 20%
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky
Ukázky

Démanty noci

159 Kč
127 Kč
Elvis ze Záluží - 20%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky
Ukázky

Elvis ze Záluží

188 Kč
150 Kč
Místa ve tmě - 20%
(2x)

Pod povrchem všedního dne. Tereza je rozvedená a život si zpestřuje milenci. Klára je ptáček ve zlaté kleci. Eva se obětovala dětem a rodině. Karla si chce pořádně užívat. Alice se snaží nebýt plačka.

povídky
Ukázky

Místa ve tmě

199 Kč
159 Kč
Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
povídky
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>