Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
světová

Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou - 20%

Terry Pratchett byl nesmírně plodným autorem. Jen ze Zeměplochy vzniklo jedenačtyřicet příběhů, běžně napsal dvě, někdy i tři knihy ročně. Jednu však nikdy nedokončil – vlastní biografii...

světová
Ukázky

Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou

398 Kč
318 Kč
Loď plná nevěst - 20%
(4x)
Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila a po celém světě začínají mladé ženy plnit sliby, které daly mužům, za něž se během války provdaly.
světová
Ukázky

Loď plná nevěst

399 Kč
319 Kč
Transatlantik
Jaro 1937. Rodina Rathových je rozdělena. Charlotte Rathová, rozená Ritterová, chtěla už dávno odejít do zahraničí, jenže okolnosti ji udržely v Berlíně.
světová
Ukázky

Transatlantik

299 Kč
Anatomie rodu - 20%
(1x)
V kronikách najdeme data, v muzeích předměty. Kde jsou ale skutečné emoce? Simon Mawer je hledá v příbězích.
světová
Ukázky

Anatomie rodu

319 Kč
255 Kč
Popelka a playboy z Miami - 20%
„Jestli někdy budeš chtít mít pocit, že žiješ naplno, že jsi svobodný a mocný, zamiluj se!“ Jenže Everett se zamilovat nechtěl! Nelákalo ho to. Posledních patnáct let se snažil na veřejnosti prezentovat jako zhýralý playboy.
světová
Ukázky

Popelka a playboy z Miami

69 Kč
55 Kč
Zmetek - 20%
Už jen ta jobovka, že si vaše máma bere cizího bohatého chlápka, s nímž jste se v životě nesetkali, by byla na kteréhokoli osmnáctiletého kluka moc. Jenže pro RJe Shawa to není jediná špatná zpráva dne...
světová
Ukázky

Zmetek

339 Kč
271 Kč
Jeden rok a jedna noc - 20%
„Co kdybys prostě zmlkl a políbil mě? Prosím…!“ Měli za sebou rok manželství z rozumu, které právě skončilo. A před sebou noc… kdy se chtěli chovat nerozumně!
světová
Ukázky

Jeden rok a jedna noc

69 Kč
55 Kč
Quaid - 20%
(1x)

Čtenářsky přitažlivý příběh ze současnosti, v němž se střetávají životní postoje atraktivního profesionálního právníka a osobité krajně emancipované ženy.

Každý hrdina má svůj příběh...

světová
Ukázky

Quaid

249 Kč
199 Kč
Siciliánova zapomenutá žena - 20%
Návrh toho starého muže, aby si vzal jeho jedinou dceru za manželku… to byl pro Cenza splněný sen! Pokud bude Josselyn jeho, udělá z ní svou otrokyni, pokoří ji a připraví ji o vše, čím žila, v co věřila!
světová
Ukázky

Siciliánova zapomenutá žena

69 Kč
55 Kč
Zachráněná čest - 20%
(1x)
Emma Harrisová, dívka z bohaté středostavovské rodiny, rozhodně nesplňuje představy své ambiciózní a despotické matky na pravou dámu: je příliš vysoká a nemotorná, ve společnosti se neumí pohybovat a vhodní nápadníci se nehrnou.
světová
Ukázky

Zachráněná čest

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>