Nejprodávanější hudba - květen 2023

Every Loser ('apple red' coloured vinyl)
Žijící legenda punkrocku se na začátku roku 2023 vrátila s novým albem. Every Loser je album určené k tomu, aby se hrálo co nejhlasitěji, nebo jak říká rocková ikona v klasickém Iggyho stylu : "hudba z vás vymlátí duši".

Every Loser ('apple red' coloured vinyl)

710 Kč
Katapult 2006
Po několika úspěšných singlech a debutovém záznamu koncertu vyšlo v roce 1980 druhé album Katapultu. Hardrockové trio Oldřich Říha, Jiří Šindelář a Anatoli Kohout bylo pódiově mimořádně populární, teď dostalo šanci ve studiu precizovat východiska,...

Katapult 2006

575 Kč
Meteora ( Deluxe, 20th Anniversary)

V březnu roku 2023 to bylo dvacet let, co vyšla druhá studiovka amerických Linkin Park. Deska Meteora patří k nejúspěšnějším nahrávkám tohoto tísíciletí, s prodejem přes 16 milionů kopií jde o osmé nejprodávanější album jedenadvacátého století.

Meteora ( Deluxe, 20th Anniversary)

2 222 Kč
Rush
"Rush" je debutové studiové album kanadské rockové skupiny Rush, vydané v roce 1974 a remasterované v roce 1997. Na prvním albu je patrný vliv heavy metalu, který byl v té době typický pro mnoho oblíbených rockových skupin.

Rush

287 Kč
Autofiction - 19%
Nové, v pořadí deváté studiové album anglické skupiny Suede dostalo název „Autofiction“ a první singlem z alba je skladba „She Still Leads Me“.

Autofiction

386 Kč
314 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!

Maneki Neko

557 Kč
Společný koncert
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.

Společný koncert

359 Kč
Francouzské šansony & Šlágry mrakodrapů
Slavné světové hity s českými překlady Jiřího Dědečka. Edit Piaf, Boris Vian, Barbara či Jaques Brel. Marilyn Monroe, Ella Fitzferald a Frank Sinatra.

Francouzské šansony & Šlágry mrakodrapů

450 Kč
Noční obraz
Vladimír Mišík, jehož poslední deska Jednou tě potkám získala šest cen Anděl a zaznamenala vynikající ohlasy, vydává v září 2021 nové studiové album s názvem Noční obraz.

Noční obraz

670 Kč
Anima
Vesna je dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové, kterou si vybrala jako předskokana i skandinávská zpěvačka Aurora.

Anima

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 180 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>