Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
dle období

Tajné války tajných služeb - 20%
Neúnavný badatel a výjimečný autor literatury faktu Karel Pacner text rozsáhlého diptychu, ve kterém podává strhující obraz světové špionáže od počátku 20. století do dneška, do poslední chvíle aktualizoval. Především na základě nově zjištěných skutečností z tajných archivů.
dle období
Ukázky

Tajné války tajných služeb

669 Kč
535 Kč
Čas proměn - 20%

Vzpomínky na neopakovatelnou dobu… a na nás samotné Novinář Mark Baker měl možnost sledovat poslední roky komunistického režimu, listopadovou revoluci a počátky nového systému zblízka – a zažil věci, které jsou dnes stěží představitelné.

dle období
Ukázky

Čas proměn

279 Kč
223 Kč
Česká stíhací esa první světové války - 20%
Během první světové války se zrodil pojem „stíhací eso“. Byl jím označován letec, který dokázal sestřelit pět a více nepřátelských letadel. Šlo sice o neoficiální, zato však velmi ceněný titul – snad každý pilot se jím toužil stát.
dle období
Ukázky

Česká stíhací esa první světové války

209 Kč
167 Kč
999: příběh žen z prvního transportu do Osvětimi - 20%
(2x)
Píše se rok 1942 a Židé na Slovensku nesmí vycházet z domu po deváté hodině večer, nesmí se shromažďovat, nesmí chodit do školy... příkazy se vrší jeden za druhým. A přichází další: svobodné ženy ve věku šestnácti až třiceti šesti let dostávají rozkaz dostavit se na nucené práce.
dle období
Ukázky

999: příběh žen z prvního transportu do Osvětimi

349 Kč
279 Kč
Nezapomeňme - 20%
(1x)

Z dějin by se neměl vytrácet kontext a lidské příběhy! Společnost Post bellum ve sbírce Paměť národa dokumentuje příběhy, na které se zapomnělo či zapomenout mělo, a vypráví je dál.

dle období
Ukázky

Nezapomeňme

209 Kč
167 Kč
Tajemství rudolfínské Prahy - 20%
(1x)
Město plné záhadných zákoutí, alychymistických dílen, nadaných umělců a vědců. To je Praha za vlády císaře Rudolfa II. Odhalte její tajemství!
dle období
Ukázky

Tajemství rudolfínské Prahy

179 Kč
143 Kč
Ľudácka prevýchova - 20%
Mária Janšáková mala z ľudáckeho hľadiska priam vzorový životopis. Bola Slovenka, katolíčka, starostlivá matka a svoje nadpriemerné vzdelanie využívala na podporu manželovej kariéry a pri sociálnej a osvetovej činnosti.
dle období
Ukázky

Ľudácka prevýchova

289 Kč
231 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

dle období
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Totální rauš - 20%
(4x)
První komplexní studie drogové problematiky ve třetí říši.
Když Němci v roce 1940 vtrhli do Francie, měli vojáci wehrmachtu k dispozici třicet pět milionů dávek pervitinu.
dle období
Ukázky

Totální rauš

199 Kč
159 Kč
Ave Caesar I - 20%
Gaius Julius Caesar. Muž, jehož jméno se stalo synonymem moci. Muž mimořádných vlastností, vynikající vojenskou i politickou genialitou. Od mala byl vychováván v přesvědčení, že je potomkem bohů Jupitera, Venuše a zakladatelů Říma.
dle období
Ukázky

Ave Caesar I

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>