Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2023
sci-fi

Ocelový vítr
Tisíce let vzdálená budoucnost. Lidstvo pomalu objevuje vesmír pomocí obřích generačních lodí. Na jedné z nich je i Chiku. Během více jak dvě stě let dlouhé cesty se může hodně pokazit.
sci-fi

Ocelový vítr

404 Kč
Písečníci a bludný asteroid
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
sci-fi
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
Podobenství o rozsévači

Píše se rok 2025. Lauren Olamina žije se svou rodinou v jedné z mála bezpečných čtvrtí, které na předměstí Los Angeles ještě zbývají...

sci-fi
Ukázky

Podobenství o rozsévači

403 Kč
Prach
Každý začátek má svůj konec. Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen.
sci-fi

Prach

449 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Konec civilizace
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
sci-fi

Konec civilizace

323 Kč
Silo 2: Turnus
(1x)
„Některá tajemství musí zůstat skryta.“ Co předcházelo životu v silech, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít?
sci-fi

Silo 2: Turnus

449 Kč
Vzpomínka na modrou planetu
V sto padesát let vzdálené budoucnosti je Afrika supervelmocí. Ve světě, v němž byly chudoba a hlad téměř zapomenuty, chce Geoffrey Akinya jediné – aby ho všichni nechali na pokoji a on mohl v klidu studovat slony. Jenže jeho rodina řídí jednu z nejmocnějších korporací, které vládne tvrdou rukou babička Eunice. Po její smrti však dojde k čemusi strašnému na Měsíci. K něčemu, co chce zbytek rodiny zamést pod koberec. A Geoffrey je dotlačen – no, po pravdě vydírán – aby to zařídil. Jenže brzy zjistí, že Eunicina tajemství nechtějí zůstat pohřbená a jejich odhalení může zničit vše, co považovalo lidstvo za jisté a správné…
sci-fi

Vzpomínka na modrou planetu

404 Kč
Hvězdy jako prach
(2x)
Politika, láska, zrada předstíraná i skutečná, nejen palácové intriky - i toto je Asimov, příběh předcházející Nadaci.
sci-fi
Ukázky

Hvězdy jako prach

228 Kč
Oblázek na obloze
(3x)
Oblázek na obloze je prvním - chronologicky ovšem posledním - příběhem, na jehož pozadí se tvoří dějiny Říše, jejíž soumrak je popisován v Nadaci.
sci-fi
Ukázky

Oblázek na obloze

228 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>