Nejprodávanější tituly - květen 2023
sport

Nahoru na horu

Nohy na skále, hlava v oblacích. Velmi osobní rozhovor s nejznámějším českým horolezcem.

Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.

sport

Nahoru na horu

314 Kč
Nadia Comaneciová
Kniha se věnuje životu slavné rumunské gymnastky Nadii Comaneciové, která ve svých čtrnácti letech vyhrála na OH v Montrealu. Načrtává zajímavé srovnání rolí, jež za studené války na obou stranách železné opony zaujímaly slavné osobnosti.
sport

Nadia Comaneciová

314 Kč
Můj život
Jeden z nejlepších světových fotbalových brankářů Petr Čech se rozhodl poutavou formou sepsat část své autobiografie – a to dobu od svých sportovních začátků až po přestup do Sparty.
sport

Můj život

269 Kč
Železné ambice
Bývalý mistr světa v těžké váze a autor životopisných bestsellerů přinášejí detailní pohled na život a lekce Cuse D’Amata, legendárního boxerského trenéra a náhradního otce Mika Tysona.
sport

Železné ambice

404 Kč
Život je skejt
Průvodce světem skateboardingu a životem předního českého skejťáka. Vítej ve světě skateboardingu a seznam se s českým profesionálním riderem! Nejpopulárnější a nejuznávanější skejťák v Česku vzpomíná na historky z dětství, své začátky i nesnadnou ce
sport

Život je skejt

314 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
sport

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Královna triatlonu
(1x)
Královna triatlonu o cestě za vítězstvím a novým životem.
sport

Královna triatlonu

251 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3