Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
romány

Parfumerie Douglas: Svět vůní - 20%
Hamburk, 1920. Parfumerie Douglas existuje už deset let. Zakladatelky Marie a Anna Carstensovy se chtějí soustředit na navazování mezinárodních kontaktů, a proto předávají každodenní provoz do rukou svých kmotřenek Herthy a Lucie Hardersových.
romány
Ukázky

Parfumerie Douglas: Svět vůní

319 Kč
255 Kč
Dům hedvábí 2: Intriky - 20%
Angela je šťastná. Ve Vittoriovi našla skvělého partnera a tkalcovna vzkvétá. Tenhle úspěch ale zakolísá, když se náhle objeví neznámý konkurent. Navíc Angela naráží na odmítavost Vittoriovy matky.
romány
Ukázky

Dům hedvábí 2: Intriky

259 Kč
207 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Dítě, které jsem neměla - 20%
Je teplý letní podvečer, když u Mii někdo nečekaně zazvoní. Jakmile na verandě uvidí stát dospívající dívku, okamžitě ví, kdo to je, přestože ji roky neviděla. Její dcera Daisy.
romány
Ukázky

Dítě, které jsem neměla

319 Kč
255 Kč
Francouzský cop - 20%
(3x)
Příběh rodiny Garretových, Mercy, Robina a jejich tří dětí – Alice, Lily a nejmladšího Davida – začíná na první společné dovolené v létě roku 1959 a pokračuje sledováním jejich životů v průběhu desetiletí až do současnosti.
romány
Ukázky

Francouzský cop

319 Kč
255 Kč
Nové nebe
Krátce poté, co Německo ovládli nacisté, přichází mladá Židovka Hannah Rosenbergová o místo učitelky hudby. Nový domov pro sebe i svou malou dcerku Melinu najde na odlehlém panství Sandnerhof, ovšem nebezpečí se stále přibližuje.
romány
Ukázky

Nové nebe

249 Kč
Papírový palác - 20%
(4x)
Je dokonalé červencové ráno a Elle, padesátiletá šťastně vdaná matka tří dětí, se probouzí v „Papírovém paláci“ – letovisku, které navštěvuje rok co rok každé léto.
romány
Ukázky

Papírový palác

259 Kč
207 Kč
Poslední lži - 20%
Tajemství. Lži. Minulost. Život Jenny Masonové se zdát být dokonalý. Je úspěšnou animátorkou, má dům nedaleko pláže a milovaného syna Joshe, který zdědil talent po ní. Je tu však něco, co před všemi skrývá. Bývala Lily Carsonovou.
romány
Ukázky

Poslední lži

319 Kč
255 Kč
Štěstí si tě najde - 20%
Kate se těší, že konečně začne cestovat. Nečekaně se však musí postarat o třináctiletou Tilly, dceru svého exmanžela. Tilly zase není nadšená, že skončila v nějakém zapadákově.
romány
Ukázky

Štěstí si tě najde

239 Kč
191 Kč
Prorokyně a hlupák - 20%
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka.
romány
Ukázky

Prorokyně a hlupák

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>