Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
humor

Aristokratka ve varu - 20%
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
humor
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
120 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
humor
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Národní opruzení - 20%
(6x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Hranice mezi skutečností a fikcí neexistují.
humor
Ukázky

Národní opruzení

209 Kč
167 Kč
Pražačka na vsi - 20%
Je fuk, jestli jste zrovna na vesnici, v Americe nebo v nové práci. Kdekoli se můžete cítit nepatřičně. Jako když se sarkastická Brenda po vystřízlivění z desetiletého mejdanu spolu se svým mužem rozhodla vyměnit garsonku v pražském paneláku za dům na venkově.
humor
Ukázky

Pražačka na vsi

209 Kč
167 Kč
Proti srsti - 20%
(1x)
Co chybí ženě s úspěšnou kariérou a neúspěšnými vztahy? Kočka! Macour z útulku není ale ledajaká kočka. Intrikuje, manipuluje, neustále Miluně žvaní do života a snaží se ze své paničky udělat… prostě kočku.
humor
Ukázky

Proti srsti

249 Kč
199 Kč
Průzkumník krabic - 20%
Kočku do každé rodiny! Kočku si nepořídíte, kočka se vám prostě přihodí. A i přes veškeré přípravy (a možná i počáteční odpor) se nakonec stejně stanete bláznivým kočičím rodičem...
humor
Ukázky

Průzkumník krabic

189 Kč
151 Kč
Sám mezi ženami - Kohoutí zápas - 20%
Další osudy učitele Alexandra volně navazující na příběhy z knihy Sám mezi ženami - Kohout. Kniha je plná absurdního humoru, který je autorovi tolik blízký.
humor
Ukázky

Sám mezi ženami - Kohoutí zápas

199 Kč
159 Kč
Saturnin zasahuje - 20%
(3x)
Legendární sluha Saturnin je zpátky – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neotesaného synka Milouše, sarkastického doktora Vlacha i laskavého dědečka, který nosí po kapsách nevyčerpatelnou zásobu povedených historek.
humor
Ukázky

Saturnin zasahuje

319 Kč
255 Kč
Štěstí po česku - 20%
(1x)
Jak vypadá české hygge a kde všude nacházíme radost? Odpovědi se skrývají v tom, co milujeme. Houbaříme, pejskaříme, grilujeme, luštíme a děláme mnoho dalších věcí, nad kterými občas jiní ohrnují nos.
humor
Ukázky

Štěstí po česku

249 Kč
199 Kč
42: Dělej co tě baví ! - 20%
(2x)
Ve 42 rekapitulovat kariéru je samozřejmě velmi brzy, nutno dodat, že Mikoláš knihu dopsal až téměř jako 44letý. Z čehož je jasné, že když si něco umane, většinou to splní. Jenom není jasné kdy...
humor
Ukázky

42: Dělej co tě baví !

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>