Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
druhý stupeň

S malířem kolem Evropy - 20%

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

druhý stupeň
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
199 Kč
Senzační výbušné experimenty - 20%

Nebojte se výbuchů! Ty naše jsou efektní a přitom bezpečné!  Knížka s celkem padesáti pokusy, na kterých si můžeš zábavnou formou ověřit fyzikální zákony v praxi. Budeš k tomu potřebovat běžně dostupné pomůcky jako třeba balónky, vodu, ocet či mikrovlnnou troubu.

druhý stupeň
Ukázky

Senzační výbušné experimenty

149 Kč
119 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
druhý stupeň
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Učedník a pyramida Orků - 20%
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.
druhý stupeň
Ukázky

Učedník a pyramida Orků

149 Kč
119 Kč
Žabinčina dobrodružství - 20%
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly. Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích.
druhý stupeň
Ukázky

Žabinčina dobrodružství

35 Kč
28 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
druhý stupeň
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4