Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
dobrodružné

Syn lovce medvědů - 20%
Jde o historicky první mayovku publikovanou v češtině. Syn lovce medvědů též v roce 1958 jako první prolomil komunistický zákaz vydávat romány Karla Maye, tvůrce údajného braku.
dobrodružné
Ukázky

Syn lovce medvědů

269 Kč
215 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
dobrodružné
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
V plamenech - 20%
V den, jehož události otřásly celým světem, se jeden chlapec snaží najít svou rodinu. Strýčka má Lucas ještě raději než fotbal – však ho Benny také k fotbalu přivedl a hodně ho naučil. Když Lucase zaskočí zpráva, že musí ze dne na den s fotbalem ze zdravotních důvodů skončit, okamžitě jej napadne, že si o tom musí promluvit s Bennym.
dobrodružné
Ukázky

V plamenech

119 Kč
95 Kč
Viktor a záhadná teta Bobina - 20%
(2x)
Horší už to být nemůže! Přesně tak se cítí devítiletý Viktor. Kvůli sérii průšvihů dostane trojku z chování, rodiče zuří a kamarádi s ním nechtějí nic mít. A aby toho nebylo málo, jeho „převýchovy“ se na celé léto ujme podivná stárnoucí teta žijící v malém zapadlém městečku Hrabákově.
dobrodružné
Ukázky

Viktor a záhadná teta Bobina

209 Kč
167 Kč
Vlajka Viktora Vaňka - 20%
Dospívající Hanku opět čeká vzrušující pátrání v naší nedávné historii – tentokrát to bude přelomový rok 1968 a také 50. léta. To vše o prázdninách na táboře, kde si původně chtěla užívat vysněné chvilky se svým klukem.
dobrodružné
Ukázky

Vlajka Viktora Vaňka

249 Kč
199 Kč
Zlobryně a sirotci - 20%
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
dobrodružné
Ukázky

Zlobryně a sirotci

278 Kč
222 Kč
Apollónův pád - Neronova pevnost - 20%
(2x)

Poslední díl bestsellerové série ze světa Percyho Jacksona je tady! Řecký bůh Apollón, který byl vykázán na Zemi jako ubohý puberťák Lester Papadopoulos, se konečně ocitl na konci své cesty zpět na Olymp.

dobrodružné
Ukázky

Apollónův pád - Neronova pevnost

299 Kč
239 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

dobrodružné
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
dobrodružné
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>