Nejprodávanější Kniha - květen 2023
cestopisy

Na sever za půlnočním sluncem - 11%
Ivan Burkert je již české cyklocestovatelské veřejnosti znám ze svých dřívějších expedic na vysokém kole. I tentokrát se vydal na archaickém dopravním prostředku bez přehazovačky a odpružení daleko, až na nejsevernější cíp Evropy, norský Nordkapp.
cestopisy

Na sever za půlnočním sluncem

266 Kč
236 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Ostrovy našich snů - 11%
Návštěva několika krásných ostrovů, mnoho zážitků, a nakonec i slib čtenářům první knihy donutily Moniku a Jirku Vackovy vydat pátý cestopis. V něm Vás zavedou na exotická místa Karibiku, Pacifiku, Indického oceánu, Polynésie, Oceánie a Antarktidy.
cestopisy
Ukázky

Ostrovy našich snů

395 Kč
351 Kč
Schody do celého světa
Nové vydání první knihy Františka Ptáčka. Byla jednou jedna námořní loď a jeden námořník, který jí v této knize postavil imaginární pomník. Po patnácti letech je kniha znovu vydána, tak jak měla tehdy vypadat, s těmi lodními schody na knižní obálce.
cestopisy

Schody do celého světa

300 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestopisy

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Útěk a návrat - 11%
(2x)

Vtipné, dobrodružné a chytré osobní zápisky mladé profesorky z Moravy, která už pět let učí angličtinu na Weifangské Univerzitě v Čině.

cestopisy

Útěk a návrat

170 Kč
151 Kč
Dopis králi Manuelovi o nalezení Brazílie - 11%
Překlad unikátního svědectví účastníka jedné z objevných plaveb k americkému kontinentu.
cestopisy

Dopis králi Manuelovi o nalezení Brazílie

149 Kč
133 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9