Nejprodávanější tituly - červen 2023
komiksy

Chemická dobrodružství IV - 11%
Čtvrtý díl chemiksu (chemického komiksu) pro malé i velké badatele je opět nabitý dobrodružstvím. Blechovy záludnosti nabírají na obrátkách, snaží se zbohatnout všemi možnými i nemožnými způsoby a nehledí napravo ani nalevo.
komiksy
Ukázky

Chemická dobrodružství IV

288 Kč
256 Kč
Prašina: Podivné procházky #1 - 11%
(1x)
Péťa nemá moc kamarádů, zato hodně followerů. Na svém kanále se věnuje nejrůznějším záhadám i podfukům. Když narazí na průvodce po Prašině, na vlastní kůži pozná, kde končí smyšlenky a začíná pravda. A jak s tím souvisí odkaz vědmy Tamary Jemné…
komiksy

Prašina: Podivné procházky #1

89 Kč
79 Kč
Prašina: Podivné procházky #2 - 11%
Péťa nemá moc kamarádů, zato má hodně followerů. Na svém kanále se věnuje nejrůznějším záhadám i podfukům. Když náhodou narazí na průvodce po Prašině, na vlastní kůži pozná, kde končí smyšlenky a začíná pravda. A jak s tím souvisí odkaz vědmy....
komiksy
Ukázky

Prašina: Podivné procházky #2

89 Kč
79 Kč
Zemí šelem - 11%
Napínavý příběh se odehrává v Indii roku 1867. Inženýr Banks se rozhodne pozvat plukovníka Munroa, kapitána Hooda a Francouze Mauclera na výpravu po severní Indii. Volí přitom velice netradiční dopravní prostředek – obrovského ocelového slona.
komiksy

Zemí šelem

269 Kč
239 Kč
Čtyřlístek si hraje na školu - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou na děti ve věku od pěti do osmi let, volně navazující na Čtyřlístek jde do školky.
komiksy

Čtyřlístek si hraje na školu

134 Kč
119 Kč
Prašina: Křídový panáček #4 - 11%
(1x)
Vaškův strýc a Cihlářová pod tlakem veřejnosti chystají léčku. Na Prašině se schyluje k něčemu strašnému a zdá se, že Vašek je tím jediným, kdo tomu může zabránit. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #4

89 Kč
79 Kč
Chemická dobrodružství III - 11%
Emča s Mínou opět zasahují! Třetí díl chemického komiksu (chemiksu) z dílny VŠCHT Praha. Čeká vás další trojice příběhů dvojčat Emči a Míny, které se s pomocí Chemule snaží zabránit řádění šíleného vědce Blechy. Podaří se jim to i tentokrát?
komiksy
Ukázky

Chemická dobrodružství III

288 Kč
256 Kč
Chemická dobrodružství II - 11%
Další tři dobrodružné příběhy Emči a Míny. Zloduch Blecha se snaží zmocnit nového profesorova vynálezu. Zabránit mu v tom mohou jen Emča, Mína, jejich nový kamarád Tom a samozřejmě Chemule!
komiksy
Ukázky

Chemická dobrodružství II

288 Kč
256 Kč
Chemická dobrodružství Emči a Míny - 11%
První český chemický komiks (chemiks) v dějinách přináší tři dobrodružné příběhy dvojčat Emči a Míny. Přirozená zvídavost a hravost je zavede do podivuhodného světa chemie, který má své neopakovatelné kouzlo.
komiksy
Ukázky

Chemická dobrodružství Emči a Míny

288 Kč
256 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>