Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
historické romány

Údolí snů - 20%
(1x)
Podaří se Belle najít své místo pod sluncem?
historické romány
Ukázky

Údolí snů

382 Kč
306 Kč
Večer a jitro - 20%
(4x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově předchází.…
historické romány
Ukázky

Večer a jitro

419 Kč
335 Kč
Aféry na zámku Ashmore - 20%
(2x)
Pokračování osudů rodiny Staintonových na panství Ashmore. Giles, nový hrabě ze Staintonu, se bohatě oženil a snaží se opět pozvednout panství. Jeho žena Kitty se obává své energické tchyně a netrpělivě očekává narození dítěte.
historické romány
Ukázky

Aféry na zámku Ashmore

399 Kč
319 Kč
Gala & Dalí - 20%
(1x)
Španělsko, 1929. Gala doprovází svého manžela, básníka Paula Éluarda, do rybářské vesnice Cadaqués, kde se náhodně seznámí s o deset let mladším malířem Salvadorem Dalím.
historické romány
Ukázky

Gala & Dalí

319 Kč
255 Kč
Konvertitka - 20%
Mladá žena Vigdis Adelais původem z prosperující křesťanské rodiny se zamiluje do Davida Todrose, syna rabína a studenta ješivy. Jejich životní příběh je o to složitější, že se odehrává v katolické Francii jedenáctého století.
historické romány
Ukázky

Konvertitka

269 Kč
215 Kč
Anděl v podsvětí - 20%
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
historické romány
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
238 Kč
Herbář vzpomínek
(4x)
V roce 1929 je Kátě šestnáct let, je obklopena rodinou a je zamilovaná. Když do její vesnice dorazí Stalinovi příznivci, začíná se však její život měnit. Sousedé, kteří odmítají kolektivizaci, mizí neznámo kam a každý nový den je nejistý.
historické romány
Ukázky

Herbář vzpomínek

249 Kč
Národní opruzení - 20%
(6x)
Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou. Hranice mezi skutečností a fikcí neexistují.
historické romány
Ukázky

Národní opruzení

209 Kč
167 Kč
Sudetský dům
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
historické romány
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
Šikmý kostel - 20%
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
historické romány
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 242 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>