Nejprodávanější tituly - červen 2023
první stupeň

Procvičujeme si češtinu se strašidly - 11%
Čeština vůbec nemusí být nuda. Hrajte si a procvičujte se strašidýlky například vyjmenovaná slova, slovní druhy nebo třeba tvrdé a měkké i a mnoho dalšího. Chcete projít bludištěm do cíle?
první stupeň

Procvičujeme si češtinu se strašidly

323 Kč
287 Kč
Prvotřídní blázni maj potíže s kázní - 11%
Co všechno snědl náš pes na Vánoce za dárky, proč někteří rodiče doma chovají šimpanze a proč je učitelský sbor celkem slušný námět na horor?
první stupeň
Ukázky

Prvotřídní blázni maj potíže s kázní

206 Kč
183 Kč
Továrna na hovínka - 11%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
první stupeň

Továrna na hovínka

269 Kč
239 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

první stupeň
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Prašina: Křídový panáček #4 - 11%
(1x)
Vaškův strýc a Cihlářová pod tlakem veřejnosti chystají léčku. Na Prašině se schyluje k něčemu strašnému a zdá se, že Vašek je tím jediným, kdo tomu může zabránit. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy.
první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #4

89 Kč
79 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
první stupeň
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Keltové - 11%
(1x)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
první stupeň

Keltové

224 Kč
199 Kč
Ztracený v povětří - 11%
Na tohle léto u babičky a dědy Mikuláš rozhodně nezapomene!
první stupeň
Ukázky

Ztracený v povětří

314 Kč
279 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
první stupeň
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
první stupeň
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 283 položek
<< < 1 2 3 4 .. 29 > >>