Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
česká

Hranice zvrhlosti - 20%
(1x)
Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje. Okolí Prahy svírá strach ze sadistické zrůdy libující si ve vraždách žen ve stylu BDSM...
česká
Ukázky

Hranice zvrhlosti

279 Kč
223 Kč
Zásnubní prsten
(4x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.
česká
Ukázky

Zásnubní prsten

199 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
česká
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Jak to celé přežít a nezbláznit se - 20%
(3x)
Životní příběh onkologické pacientky a foodblogerky Denisy Cziglové, který rozesmutní i rozveselí, zahřeje i rozladí, pohladí na duši a potěší vaše chuťové pohárky.
česká
Ukázky

Jak to celé přežít a nezbláznit se

199 Kč
159 Kč
Chalupa - 20%
(3x)
Existují cesty, které si člověk nevybírá, a lidé, které by raději nepotkal. Helenin přítel je nedostupný. První společné dítě se dere na svět a po Karlovi se slehla zem.
česká
Ukázky

Chalupa

259 Kč
207 Kč
Ty chladné oči - 20%
(5x)
Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde. Během nacistické okupace Smolenska se setkají okouzlující ruská dívka Neonila a český mladík Emil donucený bojovat za wehrmacht.
česká
Ukázky

Ty chladné oči

279 Kč
223 Kč
Vetřelec - 20%
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.
česká
Ukázky

Vetřelec

289 Kč
231 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil?
česká
Ukázky

Kroky vraha

219 Kč
175 Kč
Hana - 20%
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
česká
Ukázky

Hana

259 Kč
207 Kč
Rozehraný život - 20%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

česká
Ukázky

Rozehraný život

398 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 991 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>