Nejprodávanější tituly v roce 2023
detektivky

Případ českého knížete - 30%
(1x)
Píše se rok 883. Na Moravu přijíždí velké poselstvo z Čech v čele s knížetem Bořivojem a jeho ženou Ludmilou. Bořivoj přijel Svatopluka požádat o to, aby vzal Čechy do ochrany před Franky.
detektivky
Ukázky

Případ českého knížete

179 Kč
125 Kč
Smrt vilného cizince - 30%
Desátý příběh soukromého detektiva Berky je inspirovaný skutečným případem vraždy italského turisty. Za Berkou přichází italský podnikatel doprovázený známým brněnským advokátem....
detektivky
Ukázky

Smrt vilného cizince

169 Kč
118 Kč
The Prague Sonata
Pages of a weathered original sonata manuscript - the gift of a Czech immigrant living in Queens - come into the hands of Meta Taverner, a young musicologist whose concert piano career was cut short by an injury.
detektivky

The Prague Sonata

413 Kč
Vánoce Hercula Poirota
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
detektivky

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
Zlatodějové - 30%
(1x)
Kdesi v Praze je prý od časů Karla IV. ukryt recept na lapis philosophorum, kámen mudrců a pátrají po něm všichni alchymisté.
detektivky
Ukázky

Zlatodějové

199 Kč
139 Kč
Colorado Kid
(1x)
Některé záhady jsou neřešitelné… Studentka žurnalistiky přijíždí na odlehlý ostrov kvůli stáži v místních novinách. Jednoho dne se dozvídá, že ostrůvek skrývá záhadu, o níž jí dosud nikdo neřekl.
detektivky

Colorado Kid

198 Kč
Andělíčkářka
(2x)
O Velikonocích roku 1974 zmizela z ostrova Valö poblíž Fjällbacky rodina Elvanderových. V jídelně bylo prostřeno ke svátečnímu obědu, ale u stolu našli jen roční dceru Ebbu.
detektivky
Ukázky

Andělíčkářka

249 Kč
Cela číslo 17
(3x)
Nový případ sdílí tentokrát detektiv Richard Krauz se svým mladým parťákem Jozefem Fischerem alias Josém, talentovaným vyšetřovatelem a nenapravitelným sukničkářem v jedné osobě.
detektivky

Cela číslo 17

269 Kč
Černý kraj

Když v hornické vesnici v Černém kraji zmizí beze stopy tři členové jedné rodiny a nedlouho poté najde místní děvčátko v ptačím hnízdě lidské oko, požádá místní strážmistr o pomoc londýnský Scotland Yard.

detektivky
Ukázky

Černý kraj

253 Kč
Hrůzostrašné povídky
(1x)
V anglicky mluvících zemích dobře známý a oblíbený spisovatel Dan Angus, přezdívaný skotský Stephen King, se českému čtenáři poprvé představuje se svou knihou Hrůzostrašné povídky. Milovníci hororového žánru nebudou zklamáni.
detektivky

Hrůzostrašné povídky

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100