Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
umění

Van Goghovo ucho - 20%
(1x)
Vztah mezi dvěma slavnými malíři, Gauguinem a van Goghem, byl více než bouřlivý a jeho konec je zahalen rouškou tajemství. Co se vlastně stalo té osudné noci, kdy Vincent van Gogh přišel o ucho?
umění
Ukázky

Van Goghovo ucho

399 Kč
319 Kč
Zahrada - 20%
Existuje nějaký přístup k hodnotové struktuře zahrad, který by byl přiměřený jejich obecně přisuzovanému významu, avšak který by je nepodřazoval pod instituce uměleckého světa?
umění
Ukázky

Zahrada

169 Kč
135 Kč
Akvabely - 20%
(2x)
Nejhranější Drábkova divadelní hra ze souboru Aby se Čechům ovary zachvěly.
umění
Ukázky

Akvabely

59 Kč
47 Kč
Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha - 20%
(1x)

Na český knižní trh se po poměrně dlouhé době dostává ucelený text knihy o Osvobozeném divadle a jeho tvůrcích a aktérech Voskovcovi a Werichovi.

umění
Ukázky

Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha

189 Kč
151 Kč
Koule - Příběh vrhačky - 20%
Knižní vydání rozhlasové hry, jejíž uvedení vyvolalo malý sklandál s přispěním "potrefené" Heleny Fibingerové. Jde o fiktivní portrét zestárlé československé atletky Mileny, která lásce ke sportu obětovala všechno.
umění
Ukázky

Koule - Příběh vrhačky

49 Kč
39 Kč
Náměstí Bratří Mašínů - 20%
Hra Náměstí Bratří Mašínů (2007) pojednává krizi stárnoucích manželů jako imaginární únos tramvaje jejich synem. Drama získalo dvě Radokovy cenu – za původní hru a za uvedenou českou hru.
umění
Ukázky

Náměstí Bratří Mašínů

69 Kč
55 Kč
Výkladový slovník exotických materiálů - 20%
Publikace je přehlednou příručkou mapující nejdůležitější exotické materiály používané v uměleckém řemesle, kdy každé heslo tvoří komplexní informační soubor o původu, povaze, výskytu a užití materiálu.
umění
Ukázky

Výkladový slovník exotických materiálů

297 Kč
238 Kč
Drátované nápady - 20%
(1x)
Publikace nabízí nové motivy, které díky podrobným fotografiím a přehledným návodům zvládnou všichni, kteří ovládají alespoň základy drátenictví; na své si přijdou i pokročilí dráteníci, kterým nabídne moderní pojetí řemesla .
umění
Ukázky

Drátované nápady

152 Kč
122 Kč
Klauni v sukních - 20%
Pět neobyčejných hereček, pět netuctových osudů a desítky rolí, které pobavily zdaleka nejen české publikum... To byly základní momenty pro autora Roberta Rohála k napsání této knihy.
umění
Ukázky

Klauni v sukních

129 Kč
103 Kč
Lubomír Lipský a jeho bratr Oldřich - 20%
Publikace pojednávající o životě známého herce obsahuje velké množství fotografií, které dosud nebyly knižně publikovány.
umění
Ukázky

Lubomír Lipský a jeho bratr Oldřich

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 110 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>