Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sociologie

Nezaměstnanost - 20%
Publikace přibližuje práci, zaměstnanost a ztrátu práce v jejich širším antropologickém, sociálním a ekonomickém kontextu.
sociologie
Ukázky

Nezaměstnanost

280 Kč
224 Kč
Divadlo a film - 20%
Monografie se zabývá otázkou, jaký je vztah lidí k divadlu a filmu. Jednotlivé kapitoly blíže zkoumají, s čím vším preference divadla a kina může souviset.
sociologie
Ukázky

Divadlo a film

69 Kč
55 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
sociologie
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Kvalita života seniorů - 20%
Publikace předkládá aktuální pohled na problematiku kvality života seniorů v domovech pro seniory v České republice, který zdůrazňuje bio-psycho-sociální a spirituální determinanty kvality života seniorů.
sociologie
Ukázky

Kvalita života seniorů

161 Kč
129 Kč
Medicína založená na důvěře - 20%
Moderní odborná lékařská literatura je plná termínů jako holistická medicína, medicína personalizovaná, komplexní, psychosomatická, behaviorální, biografická, na pacienta orientovaná zdravotní péče, narativní medicína atd.
sociologie
Ukázky

Medicína založená na důvěře

130 Kč
104 Kč
Řecká emigrace v Československu (1948-1968) - 20%
(1x)
Předkládaná historická studie seznamuje českého čtenáře s dosud málo probádanou problematikou - se vznikem a zformováním řecké emigrace v Československu.
sociologie
Ukázky

Řecká emigrace v Československu (1948-1968)

199 Kč
159 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
sociologie
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
sociologie
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Kultura jako faktor volného času - 20%
Monografie se pokouší přispět k odpovědi na otázku, jakým způsobem lidé tráví svůj volný čas, jaká část jejich volnočasových aktivit je kulturní povahy a zejména jak tyto aktivity souvisí s ostatními způsoby trávení volného času.
sociologie
Ukázky

Kultura jako faktor volného času

69 Kč
55 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
sociologie
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 122 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>