Nejprodávanější tituly v roce 2023
botanika

Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

botanika
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - 11%
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin.
botanika

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

386 Kč
343 Kč
Poznejte stromy podle listů - 11%
Poznávat a určovat stromy je s touto příručkou docela snadné. Listy i jehlice stromů jsou zde vyobrazeny ve skutečné velikosti, takže stačí list položit na obrázek v knize, porovnat, a rychle a jednoduše přijdete na to, o který druh se jedná.
botanika

Poznejte stromy podle listů

269 Kč
239 Kč
Herbář pro děti - 11%
Kniha obsahuje 15 rostlin, které rostou v tvém bezprostředním okolí.
botanika

Herbář pro děti

269 Kč
239 Kč
Květiny časného jara pro celou rodinu+ příloha pexeso - 11%
(1x)
V předjaří není těžké být botanikem. Kvetoucích rostlin je ještě jen omezený počet druhů a mají dosti nápadné květy. Když si zahrajete pexeso jarních květů, brzy je začnete rozeznávat i v přírodě okolo sebe.
botanika

Květiny časného jara pro celou rodinu+ příloha pexeso

89 Kč
79 Kč
Příběhy památných stromů Čech a Moravy - 20%
Dvacet pět příběhů nejznámějších českých památných stromů.
botanika
Ukázky

Příběhy památných stromů Čech a Moravy

199 Kč
159 Kč
Léčivé a zrádné síly hub - 11%
Člověk odedávna sbíral houby jako pochutinu a doplněk stravy. Tato kniha je navíc zaměřena na houby jako prostředek k prevenci nebo léčení různých chorob a neduhů.
botanika

Léčivé a zrádné síly hub

449 Kč
399 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
botanika
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí - 20%
Pozoruhodná odborná publikace z roku 1908, podrobnýsoupis všech tehdy u nás známých cizíchrostlin. Reprint je doplněnúvodem Václava Větvičky.
botanika
Ukázky

Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí

349 Kč
279 Kč
Zvláštní tvary dřevin - 11%
Ojedinělá a poutavá plnobarevná kniha s více než 220 originálnímí fotografiemi dřevin z celého světa doplněná o zasvěcený komentář našich špičkových odborníků.
botanika

Zvláštní tvary dřevin

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 129 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>