Nejprodávanější tituly v roce 2023
folk a country

Víc nehledám.... - 11%
Album po roce od vydání, vyšlo na základě přání fanoušků, velkému úspěchu normální edice i skutečné kvalitě, nyní i v limitované klasické vinylové podobě, tedy v ještě autentičtější atmosféře !!!
folk a country

Víc nehledám....

377 Kč
335 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám - 11%
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.
folk a country

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
239 Kč
Dvanáct druhů samoty - 11%
Dvanáct druhů samoty je dalším monotematickým albem Jana Buriana. V textech se Burian snaží popsat pocity osamělých, jsou tu touhy i strachy, smutky a melancholie, ale i nadhled a zlehčení.
folk a country

Dvanáct druhů samoty

179 Kč
159 Kč
To nejlepší... - 11%
To nejlepší od Ivana Mládka.
folk a country

To nejlepší...

134 Kč
119 Kč
Ve věci probuzení - 11%
Oboroh zpívá o tom, co nás zjevně přesahuje, ovlivňuje, inspiruje, co nedokážeme pojmenovat. Občas se to trochu povede metaforou nebo podobenstvím. Oborohu se to daří dobře...
folk a country

Ve věci probuzení

224 Kč
199 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
folk a country

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Dobře nám - 11%
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
folk a country

Dobře nám

269 Kč
239 Kč
Noc ozvěn - 11%
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.
folk a country

Noc ozvěn

224 Kč
199 Kč
V hoře - 11%
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.
folk a country

V hoře

269 Kč
239 Kč
Pálava - 11%
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.
folk a country

Pálava

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 129 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>