Nejprodávanější tituly v roce 2023
rodinné

Houbohra
"Houbohra je kooperativní desková hra, inspirovaná hrou Žebříky a hadi. Hráči a hráčky vyráží z nádraží do lesa na houby – většina jedlých hub je posouvá dopředu směrem k nádraží cíl, nejedlé houby a borůvkové hody je na cestě brzdí.
rodinné
Ukázky

Houbohra

480 Kč
Jurská véča

Jurská véča je abstraktní strategická hra pro děti založená na podobném principu jako její předchůdkyně Jurská sváča. Zatímco každá hra zvlášt je určena pouze dvěma hráčům, pokud hry zkombinujete, můžete si zahrát i ve čtyřech.

rodinné

Jurská véča

629 Kč
Takenoko
(1x)
Takenoko je desková hra, která se odehrává na japonském císařském dvoře. Čísař dostal od svého čínského protějšku darem vzácné zvíře - pandu. Vaším úkolem je postavit zahrádku, na které budete pěstovat bambus.
rodinné

Takenoko

1 124 Kč
Věž čarodějnic
Věž Čarodějnic - Postavte se na start bláznivého čarodějnického závodu a vyhrajte! Zábavná hra pro celou rodinu.
rodinné

Věž čarodějnic

674 Kč
Uzly
Odvázat se zvládne s trochou odvahy každý. Ale uvázat? To už chce pořádnou dávku šikovnosti. Naučte se hravou formou vázat nepřeberné množství uzlů!
rodinné

Uzly

260 Kč
Escape room - úniková hra
ESCAPE ROOM - únikový HRA
rodinné

Escape room - úniková hra

989 Kč
Kingdomino
Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření svých velkolepých království. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá jezera a vybrat ta nejlepší místa.
rodinné

Kingdomino

539 Kč
Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
rodinné

Noe

449 Kč
Kris kros klasik
Společenská hra se slovy, která se vytvářejí jako v křížovce.
rodinné

Kris kros klasik

305 Kč
Dixit Odyssey - Rodinná hra
Třetí díl fenoménu Dixit s názvem Odyssey je samostatně hratelný, takže notně nepotřebujete základní hru. Přináší nový set 84 karet, které se dají libovolně kombinovat s předchozími díly
rodinné
Ukázky

Dixit Odyssey - Rodinná hra

764 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 122 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>