Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2023
humor

A to říkaj voni mně ? - 20%
Židovský humor je nepřekonatelný. Svědčí o tom i řada sborníků židovských anekdot. Sto nejlepších z nedávno vydaného souboru editora Eduarda Světlíka jsme vybrali pro dvojici interpretů - Miroslava Moravce a Václava Postráneckého.
humor
Ukázky

A to říkaj voni mně ?

99 Kč
79 Kč
Felix Holzmann ztracený a nalezený - 20%
Soukromý zvukový archiv stále obdivovaného komika Felixe Holzmanna vydal svá tajemství. Je to především téměř pět desítek anekdot v neopakovatelném Holzmannově přednesu a tři jeho dialogy s Františkem Budínem.
humor
Ukázky

Felix Holzmann ztracený a nalezený

99 Kč
79 Kč
Hlustvisihák - 20%
Postava Hlustvisiháka je vytvořená Lubomírem Lipským. Hlustvisihák se v průběhu let, kdy nabýval na popularitě, proměňoval.
humor
Ukázky

Hlustvisihák

99 Kč
79 Kč
Nové povídky - 20%
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
humor
Ukázky

Nové povídky

339 Kč
271 Kč
Pohoda Vánoc - 20%
sváteční pořad s vtipnými vyprávěními Miloslava Šimka a jeho hostů v divadle Semafor. Účinkují Miloslav Šimek, Luděk Sobota, Pavel Bobek, Uršula Kluková, Jiří Krampol. Zpívají Zuzana Buriánová, Miroslav Paleček a Michael Janík.
humor
Ukázky

Pohoda Vánoc

69 Kč
55 Kč
Povídky 3 - 20%
Povídky psané oběma autory původně pro jejich jevištní vystoupení. Na audioknize účinkuje Miloslav Šimek.
humor
Ukázky

Povídky 3

69 Kč
55 Kč
S vorvaněm do Bulharska - 20%
Bob Klepl vypráví zábavné historky o svých filmových a divadelních rolích i o své rodině. Vzpomíná na natáčení filmů Doktor od Jezera hrochů a Účastníci zájezdu, kde nebyla nouze o humorné situace.
humor
Ukázky

S vorvaněm do Bulharska

199 Kč
159 Kč
Smutný muž - 21%
Dříve narození znají Jaroslava Válka jako Smutného muže, který právě svým smutkem, svým monotónním, huhňavým hlasem rozesmával své posluchače a diváky.
humor
Ukázky

Smutný muž

39 Kč
31 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
humor
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Soudruzi, to snad ani není pravda - 20%
Směsice uvedených záznamů shromažďuje to, co si pamatujeme z minulých desetiletí, čemu jsme se smáli, abychom dali najevo odpor k režimu, který nás dusil. Z archivu vybrali Gabriel Gössel a Naďa Dvorská, v obalu jsou použité původní plakáty z 50. let.
humor
Ukázky

Soudruzi, to snad ani není pravda

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 133 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>