Nejprodávanější Kniha v roce 2023
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?
Láska – pojem, který u dětí vyvolává celou řadu otázek. Dětem, ale i jejich bezradným rodičům dává tato knížka odpovědi velmi přístupnou a odlehčenou formou.
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?

71 Kč
Jsem z tebe nemocný - 11%
Uznávaný autor Kurt Tepperwein se ponejprv, v prvním dílu knihy, zabývá významem vztahů, abychom pochopili, jak souvisejí se zdravím a jaký smysl mají. Ve vztazích se toho hodně učíme, jelikož nám jsou pověstným zrcadlem.
partnerství

Jsem z tebe nemocný

268 Kč
238 Kč
Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex
Kniha ukazuje, jak můžeme znovu najít zalíbení ve své sexualitě a milování. Přináší sedm smyslných pravidel pro dosažení štěstí a spokojenosti v oblasti sexuality, návod jak vyjádřit svá niterná přání a splnit si své erotické touhy.
partnerství

Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex

89 Kč
Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Terapie sdílením - 11%
Za projektem Terapie sdílením, aktuální internetovou senzací, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefina Bakošová.
partnerství

Terapie sdílením

314 Kč
279 Kč
Sex v lidském milování - 11%
(1x)
Kniha je založena na autorových přednáškách, které měl v roce 1966 na Kalifornské univerzitě. Autor zde svým typickým esejistickým, humorným a místy prostořekým způsobem pojednává o sexualitě ze všech možných úhlů.
partnerství

Sex v lidském milování

89 Kč
79 Kč
Intimní poradna - 11%
Nová škola partnerských vztahů, založená na pochopení a uznání potřeb našich těl a nikoliv na jejich popírání, přináší nový úhel pohledu na partnerský život vůbec.
partnerství

Intimní poradna

134 Kč
119 Kč
Tantra - 11%
Objevujeme spirituální dimenzi erotikyTantra přivádí do souladu tělo, mysl i duši a může nám dokonce dopomoci k osvícení. S pomocí tohoto starobylého indického učení můžeme navíc zvýšit svou sexuální energii a naučit se vysokému umění lásky.
partnerství

Tantra

322 Kč
286 Kč
Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti - 6%

První kniha, která vysvětluje skutečnou podstatu tantry formou otázek a odpovědí. Je přístupná každému, protože jsou do ní vybrány nejčastejší otázky jak laiků, tak i těch, kdo kurzy tantry již navštěvují.

partnerství

Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti

135 Kč
127 Kč
Násilí v partnerských vztazích
Kde začíná násilí v manželství, v partnerském životě? Napadání, ponižování, rány, násilné jednání až usmrcení – s tím vším se lze setkat. Existují příznaky, které by měly varovat?
partnerství

Násilí v partnerských vztazích

89 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 152 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>