Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestopisy

Americké prázdniny - 20%
Dětem se mají plnit sny. A když dva pubertální synové nutně potřebují vidět a zažít Ameriku, rodiče nakonec zabalí kufry, zakoupí letenky a nefalšovaný road trip může začít!
cestopisy
Ukázky

Americké prázdniny

258 Kč
206 Kč
Bělorusko na cestě ke svobodě - 20%
V létě 2020 se v Bělorusku konaly prezidentské volby, ve kterých pošesté zvítězil Alexandr Lukašenko. Výsledky zpochybnila tamní opozice i většina demokratických států, což spustilo sérii protestů žádajících změnu vlády.
cestopisy
Ukázky

Bělorusko na cestě ke svobodě

269 Kč
215 Kč
Bílý Afričan - 20%
(1x)
Život jednoho obyčejného mladíka od základu změní nabídka pracovní cesty do Mosambiku. Ze stereotypního způsobu života se na horké africké půdě stává dobrodružství. Každý den je jiný a plný mimořádných zážitků.
cestopisy
Ukázky

Bílý Afričan

249 Kč
199 Kč
Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy - 20%
Alena Damijo své čtenáře nikdy nezklame. Její texty jsou plné jemného humoru a načichlé nenásilnou ironií se závanem nevtíravé osvěty. Tentokrát se vydává i se svou rodinou na výlety a její t(r)ipy za všechny prachy opravdu stojí za to.
cestopisy
Ukázky

Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy

209 Kč
167 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

cestopisy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Jak (ne)cestovat - 20%
Pěšky, nebo letadlem? Na vlastní pěst, nebo se zájezdem? Co vlastně hledáme, když navštěvujeme cizí země? Co nového chceme objevit, kolik jsme toho na sobě ochotni změnit, čeho jsme připraveni se vzdát?
cestopisy
Ukázky

Jak (ne)cestovat

135 Kč
108 Kč
Mimo turistickou zónu - 20%

Nechte se provést zeměmi, kam se vydá jen hrstka turistů Peter Gregor je milovníkem netradičních dobrodružství. Namísto vylehávání na nekonečných písečných plážích navštěvuje země, které rozhodně nepatří ke klasickým turistickým destinacím.

cestopisy
Ukázky

Mimo turistickou zónu

209 Kč
167 Kč
Výlet do Španěl - 20%
Výlet do Španěl je soubor cestopisných črt a fejetonů Karla Čapka o španělské zemi, jejím lidu, kultuře a přírodě.
cestopisy
Ukázky

Výlet do Španěl

99 Kč
79 Kč
Za džunglí je Lambaréné - 20%
Autor reportáže byl vedoucím studentské expedice, která 1. ledna 1968 vyrazila z Prahy na nákladní Tatře k Schweitzerově nemocnici v africkém Gabunu. Osm mužů si vzalo za cíl předat nemocnici v pralese zdravotnické zařízení a materiál.
cestopisy
Ukázky

Za džunglí je Lambaréné

249 Kč
199 Kč
Bezstarostné cesty - 20%
Kniha Josefa Fouska Bezstarostné cesty obsahuje autorovy příběhy z tuláckých cest křivoklátským krajem, krásné vzpomínky na kamarády, tuláky, místní rodáky, trampy a chataře v údolní osadě Děče u Staré řeky Berounky.
cestopisy
Ukázky

Bezstarostné cesty

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 157 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>