Nejprodávanější Kniha v roce 2023
zdravá výživa

Filozofie jídla - 11%
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
zdravá výživa

Filozofie jídla

135 Kč
120 Kč
Máš-li hlad, tak ho hlaď - 11%
(1x)
Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
zdravá výživa

Máš-li hlad, tak ho hlaď

295 Kč
262 Kč
Stručná celozrnná bio kuchařka - 11%
Známá odbornice na zdravou výživu a zdravé vaření v knížce odhalí taje využití celozrnných obilovin a produktů v moderní domácnosti. 100 jednoduchých a fungujících receptů a mnoho praktických rad pomůže každému (nejen) začátečníkovi s celozrnným vařením.
zdravá výživa

Stručná celozrnná bio kuchařka

80 Kč
71 Kč
Světelná strava - 11%
Je pro vás vegetariánství tou správnou cestou? Tato kniha vám poskytne všechny potřebné informace k tomu, abyste mohli učinit velmi osobní rozhodnutí.
zdravá výživa

Světelná strava

268 Kč
238 Kč
Tajemství všech nemocí - 11%
Vrať se ke zdravým původním pokrmům, pak se okamžitě zbavíš nadváhy! Staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek. Krevní tlak se ti sníží na ideální hodnoty. Hladiny tuků a cholesterolu v krvi zaniknou.
zdravá výživa

Tajemství všech nemocí

189 Kč
168 Kč
Vyhrajte boj o štíhlé tělo
Přestaňte bojovat se svou váhou a jednou provždy zhubněte s pomocí tohoto smysluplného plánu od americké odbornice na zdravý životní styl, wellness a hubnutí: Jillian Michaels.
zdravá výživa

Vyhrajte boj o štíhlé tělo

89 Kč
Domácí krabičková dieta 2 - 6%
Druhý díl úspěšné publikace Domácí krabičková dieta.
zdravá výživa

Domácí krabičková dieta 2

213 Kč
200 Kč
Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení - 11%
(1x)

Kniha zdravějšího vaření a pečení vás naučí: - Samostatně a odpovědně uvažovat o zdravé výživě - Vybrat si z nabídky různých výživových směrů - Vařit jednoduchá, čistá jídla vhodná pro děti - Přistupovat k vaření tvořivě - Využívat přírodní éterické oleje

zdravá výživa

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení

225 Kč
200 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

zdravá výživa

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 189 položek
<< < 1 .. 17 18 19