Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
přírodní vědy

Světové klenoty UNESCO - 20%
Snahou mezinárodní organizace UNESCO je napomáhat udržování mírových vztahů, prosperity, vzdělanosti a mezikulturního dialogu mezi národy.
přírodní vědy
Ukázky

Světové klenoty UNESCO

599 Kč
479 Kč
Dobytí Měsíce - 20%
Psal se květen 1961, když americký prezident Kennedy vyhlásil za národní cíl příštího desetiletí přistání člověka na Měsíci. Šlo o zásadní rozhodnutí.
přírodní vědy
Ukázky

Dobytí Měsíce

469 Kč
375 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 20%
(2x)
Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

209 Kč
167 Kč
Jak pozorovat ptáky - 20%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pozorovat ptáky

269 Kč
215 Kč
Když se blýská na časy - 20%

Průvodce světem počasí a klimatických změn od moderátorů České televize. Zemská atmosféra fascinuje lidstvo už od nepaměti. Právě v ní totiž vznikají nejsledovanější přírodní jevy – počasí.

přírodní vědy
Ukázky

Když se blýská na časy

249 Kč
199 Kč
Metody průzkumu historických materiálů - 20%
Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají.
přírodní vědy
Ukázky

Metody průzkumu historických materiálů

169 Kč
135 Kč
Pytlík a flaška - 20%
Pytlík a Flaška se potkají na dětské oslavě. Padnou si do oka, ale krutý osud je náhle rozdělí. Následující dobrdružství Pytlíka i dlouhé putování Flašky mohou čtenáři sledovat prostřednictvím výjimečného formátu oboustranné knížky.
přírodní vědy
Ukázky

Pytlík a flaška

189 Kč
151 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

přírodní vědy
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Kvantová mechanika II. - 20%
Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová mechanika II.

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 233 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>