Nejprodávanější tituly v roce 2023
výchova a rodina

Nechci do školky - 11%
(1x)
Nechci do školky je půvabným průvodcem a pomocníkem pro rodiče v období, kdy se má jejich ratolest stát součástí dětského kolektivu a zažít jedno z prvních odloučení od rodičů.
výchova a rodina

Nechci do školky

206 Kč
183 Kč
Trénink empatie u dětí - 11%
Žijeme v době, která je plná podnětů, takže člověk neví, co má dělat dřív. Žijeme rovněž obklopeni násilím a nepochopením. Podle autorů této knihy je úkolem všech, kdo se podílejí na výchově dětí, pěstovat jejich schopnost spočinout v sobě...
výchova a rodina

Trénink empatie u dětí

89 Kč
79 Kč
Náročné otcovství - 20%
Publikace přináší analýzu role a postojů mužů-otců dětí se zdravotním postižením. Parciální výzkumy přinášejí výsledky, které by měly sloužit jako základ pro speciálněpedagogickou a psychologickou intervenci.
výchova a rodina
Ukázky

Náročné otcovství

200 Kč
160 Kč
NeMáma - 11%

Tohle není návod pro rodiče. To je rodičovská realita! Hledáte-li moudré rady, jak správně vychovávat děti, tady se jich nedočkáte. Zato hledáte-li ujištění, že v pochybnostech o svých mateřských schopnostech nejste sama, našla jste svatý grál!

výchova a rodina

NeMáma

314 Kč
279 Kč
Obrázkovník pro nácvik správného chování - Bezpečnost - 11%
Účelem této publikace není děti strašit, ale poučit, naučit bezpečnosti a funkční komunikaci. Kniha je vázána v kroužkové vazbě, je tak jednodušší od sebe oddělit žádoucí a nežádoucí jednání.
výchova a rodina

Obrázkovník pro nácvik správného chování - Bezpečnost

288 Kč
256 Kč
Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout a zahrát si s nimi divadlo.
výchova a rodina
Ukázky

Pohádková logopedie - Boudo, budko, kdo v tobě přebývá

99 Kč
79 Kč
Uvolněné rodičovství - 11%
Kniha vám pomůže k tomu, abyste si své rodičovství užívali. Aby ve vaší rodině vládla příjemná atmosféra a z vašich dětí vyrostli stabilní, pohodoví, citliví a zodpovědní lidé s rozvinutými vztahy a vazbami.
výchova a rodina

Uvolněné rodičovství

284 Kč
252 Kč
Děti potřebují hranice - 11%
Jak se vyhnout trvalému stresu ve výchově a přitom neupadnout do autoritářství, ukazuje zkušený rodinný poradce na mnoha příkladech.
výchova a rodina

Děti potřebují hranice

194 Kč
172 Kč
Dvacet rad rodičům - 11%
Jaká úleva! Nemusíme být dokonalými rodiči, děti také nejsou dokonalé!
Realistický, praktický a střízlivý pohled na řešení mnoha běžných starostí, které trápí rodiče při výchově dětí od dvou do deseti let.
výchova a rodina

Dvacet rad rodičům

45 Kč
40 Kč
Průvodce rodinnou mediací - 11%
V rodinné mediaci nejde jen o rozvody a úpravu péče k dětem, ale i o vztahy mezi sourozenci nebo partnery, o problematiku dědictví, o témata spojená s domácím násilím a o další spory. Téma je ukázáno na velké řadě kazuistik.
výchova a rodina

Průvodce rodinnou mediací

431 Kč
383 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 242 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 25 > >>