Nejprodávanější tituly v roce 2023
kariéra

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - 20%
Jak zvládat každodenní život s klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle? Dozvíte se v této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady. Poznáte řadu osvědčených technik, včetně těch speciálních pro obtížné situace.
kariéra
Ukázky

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu

144 Kč
115 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
kariéra
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
kariéra
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
kariéra
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
kariéra
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Rozvoj a vzdělávání manažerů - 11%
Kniha se zabývá moderními metodami rozvoje a vzdělávání manažerů ve vyspělých zemích a u nás.
kariéra

Rozvoj a vzdělávání manažerů

338 Kč
300 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
kariéra
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Týmová spolupráce a hodnocení lidí - 20%
Manažeři a vedoucí týmů v knize naleznou praktické návody, jak postupovat při sestavování a vedení týmů a podpoře týmové spolupráce.
kariéra
Ukázky

Týmová spolupráce a hodnocení lidí

144 Kč
115 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
kariéra
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
kariéra
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 236 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>