Nejprodávanější tituly v roce 2023
předškoláci

Hrátky s batolátky - 11%
K zábavě i všestrannému rozvoji dítěte poslouží knížka plná říkadel a obrázků k hrám a cvičení rodičů s malými dětmi v domácím prostředí. Hrát si budou s různými pomůckami i bez nich.
předškoláci

Hrátky s batolátky

89 Kč
79 Kč
Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
předškoláci

Noe

449 Kč
Šimonovy pracovní listy 23 - 11%
Jak podpořit rozvoj slovní zásoby dítěte mezi třetím a šestým rokem věku? Kromě společného čtení a prohlížení knížek je to rozhovor, povídání o tom, co se stalo, co nás čeká, na co se těšíme, co máme rádi.
předškoláci

Šimonovy pracovní listy 23

134 Kč
119 Kč
Zábavná matematika pod polštář 2 - 20%
Nejlepší cestou, jak úzkost z matematiky zcela vymýtit, je ukázat dětem již v útlém věku, že počítání může být zábava. Pokud mají děti rády plameňáky, žáby či rodeo, nechme je počítat příklady o plameňácích, žábách či o rodeu.
předškoláci
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář 2

127 Kč
102 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
předškoláci

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
předškoláci

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami - 11%
S čím si chlapeček rád hraje? Podívej se na předlohu, domaluj obrázek a dotvoř jej samolepkami. Co se během závodu ztratilo z auta? Vybarvi auto podle předlohy a dolep samolepky ztracených předmětu.
předškoláci

Pro nejmenší – Chlapečci se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Tvoření s pohádkou - 20%
Kniha je souborem základních výtvarných technik určených zejména pro předškolní děti, doplněných fotodokumentací postupů, seznamem pomůcek a materiálů, podrobným popisem práce a motivačním příběhem či pohádkou.
předškoláci
Ukázky

Tvoření s pohádkou

139 Kč
111 Kč
Barevné pohádky a hříčky - 11%
Knížka prostřednictvím souboru původních pohádek doprovázených množstvím otázek, úkolů a nápadů na činnosti seznamuje předškolní děti či čerstvé školáky se světem barev.
předškoláci

Barevné pohádky a hříčky

194 Kč
172 Kč
Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - 20%
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi.
předškoláci
Ukázky

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 259 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>