Nejprodávanější Kniha v roce 2023
předškoláci

Hrajeme si a tvoříme s hádankami
Soubor veselých a půvabných hádanek doplňuje množství otázek, úkolů, aktivit rozvíjejících tvořivost v oblasti verbální, pohybové i výtvarné.
předškoláci

Hrajeme si a tvoříme s hádankami

89 Kč
Písanka pro kocoury s CD - 11%
Procvičování pro předškoláky a děti, které začínají s psaním. Procvičuje psaní linek, obloučků a vybarvování obrázků dle vzoru… Na vnitřní straně titulní a zadní strany je na zvláštní klopě vystřihovánka motýla a kašpárka. Ke knize navíc náleží CD.
předškoláci

Písanka pro kocoury s CD

125 Kč
111 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
předškoláci

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Vánoce - 11%
(1x)
V knize naleznete: původ Vánoc, průběh svátků a vánoční symboliku, recepty na vánoční pečivo a pokrmy, pranostiky, známé i méně známé vánoční zvyky, tradiční lidové koledy a říkadla; didaktické, smyslové, dramatické a pohybové hry; pohádky a příběhy.
předškoláci

Vánoce

152 Kč
135 Kč
Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
předškoláci

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Výtvarné hrátky a pohádky - 14%
Vytvořte se svými dětmi něco pěkného z modelíny, papírových krabic či drátků a papírů. Nic není nemožné. Nenajdete snad materiál, ze kterého byste nevytvořili něco krásného. Stačí to jen zkusit.
předškoláci

Výtvarné hrátky a pohádky

157 Kč
135 Kč
Tvořivost v teorii a v praxi - 11%
Kniha je určená jednak pedagogům, tak širší odborné veřejnosti.
předškoláci

Tvořivost v teorii a v praxi

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 247 položek
<< < 1 .. 23 24 25