Nejprodávanější tituly v roce 2023
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Tesákyyy! - 11%
Jedenáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Tesákyyy!

178 Kč
158 Kč
Ustrašené kotě - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb.

Magda je odhodlaná vytvořit Zázvorce, roztomilému tříbarevnému kotěti, dokonalý domov. Tráví s ní spoustu času, hrají si spolu, mazlí se.

pro začínající čtenáře

Ustrašené kotě

178 Kč
158 Kč
Veronika zlobidlo - 20%
Další knížka z úspěšné edice Čtení pro prvňáčky přináší zábavný příběh, díky kterému děti pochopí, že rodiče to s nimi někdy mají složité. Vyjít se zlobidlem zkrátka není jen tak. Veronika je paličatá. Nálady střídá jako aprílové počasí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Veronika zlobidlo

139 Kč
111 Kč
Vyprávění strýčka Bena…jak vyzrát nad strachem - 11%

Chcete vědět, odkud se vzal strach? Jak proti němu bojovat a umět nad ním vítězit? Pobavte se humornými a láskyplnými příběhy malého prvňáka Ondry. Kniha je druhou z nezávislé řady příběhů o něm a jeho strýčkovi Benovi. Je určena dětem od 5 let.

pro začínající čtenáře

Vyprávění strýčka Bena…jak vyzrát nad strachem

179 Kč
159 Kč
Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
pro začínající čtenáře

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Jakub a copatá Miki
Tato kniha pro děti nese podtitul "Pohádka s dobrodružnými příběhy". Čtenáři se takových příběhů dostane přesně třináct. Poutavé vyprávění je navíc doplněno o krásné obrázky, které vytvořily děti ZŠ Melantrichova Prostějov.
pro začínající čtenáře

Jakub a copatá Miki

99 Kč
Prázdniny s dinosaury - 20%
Roztomilý interaktivní příběh, který vtáhne malého čtenáře přímo do děje. Honzík se sestřičkou Klárkou ho vezmou na prázdniny k babičce a dědečkovi. Společně s nimi zažije spoustu úplně obyčejných, ale i neobyčejných věcí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Prázdniny s dinosaury

169 Kč
135 Kč
Příhody vodníka Vojtíka - 11%
Vodník, jemuž všichni říkají Vojtík, se trápí. A má proč – jeho rybník je plný harampádí, které do něho naházeli nezodpovědní lidé. Ti zodpovědní chtějí rybník vyčistit, a tak se Vojtík musí přestěhovat.
pro začínající čtenáře

Příhody vodníka Vojtíka

161 Kč
143 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Slůně Babů a spravedlivé dělení - 11%
(4x)
Chytlavý příběh o slůněti Babůovi, které na vlastní kůži poznává, že dělit se napůl nemusí být pro každého to správné. Housenka Abeba i lvíče Kamau se se slůnětem spravedlivě rozdělí o své jídlo, ale hlad mu pomůže zahnat až gorila Kira, ...
pro začínající čtenáře

Slůně Babů a spravedlivé dělení

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 271 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>