Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
osobnosti a osudy

Na tahu s MacGowanem - 20%
(1x)
Kniha netradičních rozhovorů s netradiční postavou rockové scény Velké Británie, zpěvákem a textařem skupiny Pogues.
osobnosti a osudy

Na tahu s MacGowanem

169 Kč
135 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
osobnosti a osudy

Mých tisíc životů

89 Kč
Korespondence I
(1x)
První svazek korespondence zahrnuje období let 1945–1962. Třísvazkový projekt korespondence V+W, uložené v Gotliebově archivu v Bostonu, vydává pro velký zájem čtenářů nakladatelství Akropolis znovu.
osobnosti a osudy

Korespondence I

225 Kč
LEGO - 11%
Neobyčejný příběh společnosti LEGO, založený na přístupu do archivů společnosti a vzácných rozhovorech s rodinou zakladatelů, která společnost stále vlastní.
osobnosti a osudy
Ukázky

LEGO

584 Kč
519 Kč
Coco Chanel - 11%
(1x)
Britská spisovatelka Justine Picardie strávila deset let pátráním po skutečné Coco Chanel, skryté pod slupkou legendární módní ikony. Ve své knize odhaluje skutečnost zbavenou nánosů romantiky a mýtů.
osobnosti a osudy
Ukázky

Coco Chanel

897 Kč
798 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
From the author of Steve Jobs and other bestselling biographies, this is the astonishingly intimate story of the most fascinating and controversial innovator of our era—a rule-breaking visionary.
osobnosti a osudy

Elon Musk

719 Kč
639 Kč
S prominutím řečeno - 11%
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
osobnosti a osudy
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
398 Kč
Rotten - 6%
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
osobnosti a osudy

Rotten

338 Kč
318 Kč
Mijazaki a jeho svět - 11%
Hajao Mijazaki vyrůstal v postapokalyptické atmosféře Japonska po atomových útocích na Hirošimu a Nagasaki. Právě zde se rodí jedna z interpretačních linií knihy, která zdařile kombinuje režisérovu biografii s výkladem jeho filmů.
osobnosti a osudy
Ukázky

Mijazaki a jeho svět

449 Kč
399 Kč
Adresát Milena Jesenská - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.
osobnosti a osudy

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
180 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>