Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
čeština

Interpunkce expres - 20%
Hlavním posláním publikace Interpunkce expres je podat ucelený přehled základních pravidel užívání interpunkčních neboli členicích znamének, která nám usnadňují lepší orientaci v textu. Snadno najdeme konec věty nebo přímou řeč. Pochopíme, zda je věta pouhým oznámením, otázkou, rozkazem, přáním nebo zvoláním.
čeština
Ukázky

Interpunkce expres

149 Kč
119 Kč
Porozumění textu expres - 20%
Kniha Porozumění textu má pomoci žákům v přípravě na úspěšné zvládnutí didaktického testu, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na střední školy.
čeština
Ukázky

Porozumění textu expres

179 Kč
143 Kč
Podstatná a přídavná jména, zájmena expres - 20%

Podstatná a přídavná jména, zájmena v kostce - nejen pro přijímací zkoušky Publikace je určena především žákům 2. stupně ZŠ a středoškolským studentům, některé části mohou využít i žáci 1. stupně ZŠ, zároveň kniha poslouží jako pomůcka pro učitele a rodiče.

čeština
Ukázky

Podstatná a přídavná jména, zájmena expres

169 Kč
135 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
čeština
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Čeština hrou - zábavné aktivity pro 4. a 5. třídu ZŠ - 20%
Učivo probírané ve škole je dobré procvičovat a upevňovat, nejlépe zábavnou formou. Na principu „škola hrou“ je postaven i tento pracovní sešit.
čeština
Ukázky

Čeština hrou - zábavné aktivity pro 4. a 5. třídu ZŠ

169 Kč
135 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy II. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve II. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
čeština
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy II.

179 Kč
143 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy IV. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve IV. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
čeština
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy IV.

179 Kč
143 Kč
Literatura v kostce pro SŠ - 20%
Neváhejte a pořiďte si učebnici, která přehledně shrnuje veškeré učivo světové a české literatury probírané na středních školách. Nejoblíbenější doplňková učebnice literatury připraví každého studenta nejen k maturitní zkoušce, ale i k přijímacím zkouškám na vysokou školu.
čeština
Ukázky

Literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Příprava na přijímací zkoušky na SŠ – Práce s textem - 20%

Zvládněte přijímací zkoušky na střední školu levou zadní! Čekají vás přijímací zkoušky z českého jazyka na střední školu? Základem úspěchu je práce s textem – umět se v něm orientovat, chápat souvislosti, odhalovat různé mluvnické a gramatické jevy.

čeština
Ukázky

Příprava na přijímací zkoušky na SŠ – Práce s textem

149 Kč
119 Kč
Slovní druhy expres - 20%
Publikace Slovní druhy expres má pomoci žákům druhého stupně základních škol a studentům středních škol orientovat se v základní problematice určování slovních druhů. Některé části publikace mohou využít i žáci prvního stupně základních škol, neboť už i zde se s touto tematikou setkávají.
čeština
Ukázky

Slovní druhy expres

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>