Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
střední školy

Angličtina 100 testů pro pokročilé - 20%
Procvičte si svou angličtinu, zjistěte, jak na tom jste - 2500 úkolů s výběrem z 12 500 možných řešení vám přesně ukáže, na co byste se měli zaměřit.
střední školy
Ukázky

Angličtina 100 testů pro pokročilé

314 Kč
251 Kč
Technické kreslení - 20%
Učebnice technického kreslení zkušených pedagogů Jaroslava Kletečky a Petra Fořta seznamuje studenty se základy technického kreslení.
střední školy
Ukázky

Technické kreslení

199 Kč
159 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
střední školy
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Učte se anglicky s vtipem 1. - 20%
(2x)
Proč se učit anglicky? Protože jinak jste v dnešním globalizovaném světě mrtví! Proč se učit anglicky s vtipy? Protože vtip je krátký, jednoduchý a má pointu: snadno si jej zapamatujete.
střední školy
Ukázky

Učte se anglicky s vtipem 1.

69 Kč
55 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy I. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi v I. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
střední školy
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy I.

179 Kč
143 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve III. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
střední školy
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III.

79 Kč
63 Kč
Němčina více než 4000 slovíček - 20%
Stručná jazyková příručka, která obsahuje více než 4000 německých slovíček, typických slovních spojení a obratů rozdělených do 70 tematických oblastí.
střední školy
Ukázky

Němčina více než 4000 slovíček

229 Kč
183 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ I. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých dějin období pravěku, starověku, středověku a novověku.
střední školy
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ I.

179 Kč
143 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
střední školy
Ukázky

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

271 Kč
217 Kč
Nová literatura v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém přepracovaném vydání! Publikace přináší přehled středoškolské literatury „v kostce“, tedy stručně a přehledně. Je určena studentům, ale nejen jim.
střední školy
Ukázky

Nová literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>