Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sport

Adam Ondra: lezec tělem i duší - 20%
(1x)
Adam Ondra vylezl v roce 2016 legendární stěnu Dawn Wall v Yosemitském národním parku. Tou dobou měl ale český lezec za sebou už řadu ohromujících úspěchů.
sport
Ukázky

Adam Ondra: lezec tělem i duší

279 Kč
223 Kč
Přežít a závodit. Jeden rok šéfa stáje F1 - 20%
Guenther Steiner je jedna z nejvýraznějších postav motoristického sportu. Miliony diváků jej znají jako úřadujícího šéfa stáje Haas z dokumentárního seriálu Netflixu F1: Touha po vítězství.
sport
Ukázky

Přežít a závodit. Jeden rok šéfa stáje F1

289 Kč
231 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 20%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport
Ukázky

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

249 Kč
199 Kč
Ženy za zády - 20%
(1x)
Poprvé zazní životní příběhy žen, které stojí za úspěchy svých mužů. Výjimečných sportovních ikon a legend.
sport
Ukázky

Ženy za zády

299 Kč
239 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé - 20%
Kylian Mbappé patřil už jako juniorský hráč k nejlepším fotbalistům planety. A i nyní se stále zlepšuje. Kylianova vyspělá míčová technika, rychlost a schopnost proměňovat brankové příležitosti vystřelily kluby, ve kterých působil, k neuvěřitelným vítězstvím a jemu samotnému přinesly několik zápisů do fotbalové knihy rekordů.
sport
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé

149 Kč
119 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 20%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
sport
Ukázky

Wim Hof. Cesta Ledového muže

208 Kč
166 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
sport
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Nahoru na horu - 20%
Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.
sport
Ukázky

Nahoru na horu

249 Kč
199 Kč
Hrdinové formule 1 - Osm nesplněných snů - 20%
Každý z jezdců, který v 70. letech riskoval svou finanční jistotu a zdraví, jen aby mohl alespoň jednou vyrazit do velké ceny mistrovství světa, byl hrdinou sám o sobě. Pojďme se seznámit s příběhy osmi z nich.
sport
Ukázky

Hrdinové formule 1 - Osm nesplněných snů

849 Kč
679 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Haaland - 20%
Silný, rychlý, fyzicky zdatný – tak by se dal popsat fotbalový útočník Erling Braut Haaland. Jeho houževnatost a touha uspět ho již od útlého věku předurčovaly k tomu, že bude nepřehlédnutelný.
sport
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Haaland

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>