Nejprodávanější tituly v roce 2023
ženy

Cesta - Paměti české aristokratky
Biografie hraběnky Sternbergové, líčící s neobyčejným vypravěčským talentem a s velkou dávkou vnímavosti, jemného humoru a ironického nadhledu příběh její rodiny, plný událostí a zvratů.
ženy
Ukázky

Cesta - Paměti české aristokratky

404 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra - 11%
(1x)
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století.
ženy

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

449 Kč
399 Kč
Estée Lauder - Sen o kráse - 11%
Estée Lauder je nejen světoznámá kosmetická značka, ale skrývá se za ní i poutavý životní příběh jedné nevšední ženy. Estée se narodila roku 1908 v newyorské čtvrti Queens jako dcera přistěhovalců z Rakouska-Uherska a díky své schopnosti jít si za sv
ženy

Estée Lauder - Sen o kráse

359 Kč
319 Kč
Deník farářky
(5x)

"O životě někde mezi nebem a zemí"

Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církv

ženy

Deník farářky

359 Kč
Nevidím ani tmu
(6x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
ženy
Ukázky

Nevidím ani tmu

447 Kč
Nahoře nad mraky září slunce vždycky
(2x)
Vzpomínková kniha Petrušky Šustrové přináší osobní svědectví o událostech, o nichž je někdy těžké mluvit a ještě těžší si je lze dnes představit: Výslechy na Státní bezpečnosti, neustálá šikana, konspirace, vězení, ale také zákulisí českého disentu.
ženy

Nahoře nad mraky září slunce vždycky

386 Kč
Dokud voda neskončí
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
ženy

Dokud voda neskončí

404 Kč
Vzdělaná
(8x)
Strhující pravdivý příběh o síle rodinných pout a odhodlání vydat se vlastní cestou. Tara Westoverová poprvé vkročila do školy, když jí bylo sedmnáct.
ženy
Ukázky

Vzdělaná

359 Kč
Praha v mé krvi
Ve svých svěžích vzpomínkách se spisovatelka Jindra Tichá (85) vrací k československé realitě padesátých a šedesátých let, k cestě do anglického exilu na počátku husákovské normalizace, k následující plavbě k protinožcům aj.
ženy
Ukázky

Praha v mé krvi

359 Kč
Zahrada po ní zůstala aneb Konec střední Evropy
(3x)
Baronka Sidonie Nádherná (1885–1950) patří k výrazným osobnostem evropského kulturního života první poloviny 20. století.
ženy
Ukázky

Zahrada po ní zůstala aneb Konec střední Evropy

437 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 301 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>