Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2023
užitková zahrada

Skleník a pařeniště - 11%
Rozhodli jste se pořídit si skleník? Ať už v zahradničení patříte k začátečníkům, nebo ke zkušeným, tato kniha vám ve vašem záměru pomůže – najdete v ní odborné, precizní a srozumitelné informace o stavbě, vybavení a údržbě skleníku a pařeniště.
užitková zahrada

Skleník a pařeniště

269 Kč
239 Kč
Dešťovka - 11%
Brožurka se věnuje tématu dešťové vody a především jak s ní v naší krajině a v našich domácnostech v současnosti hospodařit. Je především určena čtenářům, kteří permakulturně řeší své vlastní rodinné hospodářství, zahradu a dům nebo byt.
užitková zahrada

Dešťovka

207 Kč
184 Kč
Líná zahrada - 11%
Změňte svůj pohled na zahradu a opět si ji užívejte. Líná zahrada je moderním návratem ke kořenům. Změňte svůj pohled na zahradu a opět si ji užívejte
užitková zahrada
Ukázky

Líná zahrada

359 Kč
319 Kč
Půda pod našima nohama - 11%
Osmnáctý díl edice permakulturních příruček, věnovaný půdě pod našima nohama, se vrací do krajiny, na pole a na zahrádky. Autoři a autorky ve svých článcích předkládají své zkušenosti s různými způsoby hospodaření s půdou.
užitková zahrada

Půda pod našima nohama

252 Kč
224 Kč
Pěstujeme bylinky - 11%
Jako vzácný přírodní produkt má koření neocenitelnou hodnotu pro naše zdraví a pohodu. Obohacuje naši zahradu a kuchyni vůněmi a chutěmi, vnáší do našich životů barvu a rozmanitost.
užitková zahrada

Pěstujeme bylinky

179 Kč
159 Kč
Zahrada bez zalévání - 11%
Nechce se vám stále zalévat záhony ani udržovat anglický trávník? Raději byste se zkrátka starali o zahradu, která by fungovala udržitelnějším způsobem? V této knížce vám ukážeme, jak toho docílit.
užitková zahrada

Zahrada bez zalévání

332 Kč
295 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
užitková zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Řez ovocných stromů a keřů - 14%
Publikace je určena širokému okruhu zájemců pěstujících ovocné stromy v menším či větším rozsahu.
užitková zahrada

Řez ovocných stromů a keřů

148 Kč
127 Kč
Řez a tvarování - 11%
Tato praktická příručka obsahuje vše, co potřebujete vědět o řezu a tvarování více než osmdesáti keřů, popínavých rostlin a okrasných stromů.
užitková zahrada

Řez a tvarování

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>