Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
řemesla - dílna

Dílna plná nápadů - 11%
V knize Pavla Kutila Zemana najdete 37 podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu, včetně více než 500 postupových fotografií, detailního seznamu materiálu i potřebných nástrojů.
řemesla - dílna

Dílna plná nápadů

359 Kč
319 Kč
Kamenictví - 11%
Kamenické řemeslo má za sebou velice dlouhý vývoj, jeho počátky sahají až do antiky. Řemeslné znalosti předávané ústním podáním byly časem zčásti zapomenuty.
řemesla - dílna

Kamenictví

314 Kč
279 Kč
Kouzlo přírodnin - 11%

Nejzábavnější projekty z přírodních materiálů. Přírodniny jsou věčným a skvělým zdrojem pro zábavné tvoření. Ostatně kde jen tak, na procházce v lese či na louce, naleznete tolik báječného materiálu?

řemesla - dílna

Kouzlo přírodnin

359 Kč
319 Kč
Ruční šití kůže - 11%
Kniha přináší kolekci nadčasových kabelek, tašek a pouzder, celkem 40 druhů výrobků zhotovených z přírodní kůže s velmi jednoduchými a přehlednými postupy, které zvládnou i úplní začátečníci, ale zaujmou i pokročilé.
řemesla - dílna

Ruční šití kůže

449 Kč
399 Kč
Soustružení dřeva - 11%
Kniha obsahuje 12 atraktivních a snadno dosažitelných projektů s názornými postupy a vždy speciální částí k odstraňování běžných problémů a chyb, v níž odhaluje jejich překvapivě jednoduchá řešení.
řemesla - dílna

Soustružení dřeva

386 Kč
343 Kč
Kůže - nové projekty - 11%
Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji, nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností.
řemesla - dílna

Kůže - nové projekty

269 Kč
239 Kč
Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech - 11%
Seznámíte se se základními i složitějšími technikami tkaní, jako jsou plátnová a rypsová vazba, ručně vázaná uzlíková technika, gobelínové tkaní a další, s jejich využitím u módních a bytových textilií.
řemesla - dílna

Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech

305 Kč
271 Kč
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - 11%
Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin.
řemesla - dílna
Ukázky

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

359 Kč
319 Kč
Řezbářství - 11%
(1x)
Kniha nabízí skvělý lék na stresy dnešního způsobu života a prostředky návratu k základům a řemeslné výrobě předmětů od samého počátku.
řemesla - dílna

Řezbářství

359 Kč
319 Kč
Pruhované háčkování - 11%
Chcete vyrobit krásný doplněk nebo dárek? Stačí si vybrat některou z dvaceti úžasných pruhovaných dek a pomocí opakovaných vzorů ji snadno a rychle uháčkovat.
řemesla - dílna

Pruhované háčkování

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>