Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
Asie

Dívky, které přežily Sibiř - 20%
„Dodnes nemůžu pochopit, jak jsem to já, taková malá holčička, mohla všechno přežít. Bez táty, bez mámy." V první polovině 40. let bylo do Sovětského svazu násilně deportováno několik set tisíc Polek.
Asie
Ukázky

Dívky, které přežily Sibiř

349 Kč
279 Kč
Zápisky z Afghánistánu - 20%
(1x)

Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra Působil jako zahraniční korespondent ČT v Afghánistánu a natáčel reportáže z míst, kde sloužily jednotky Armády ČR. Karel Rožánek přináší osobní svědectví o zahraničních misích v divoké zemi lovců draků.

Asie
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

194 Kč
155 Kč
Čína - stručná historie států - 20%
(1x)
Druhý svazek edice je zasvěcen dějinám Číny, které svou více než 4 000 let dlouhou kontinuitou a svébytnou civilizací představují ojedinělý světový fenomén.
Asie
Ukázky

Čína - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Dějiny Ruska v datech - 20%
Stručné a přehledné dějiny Ruska od Kyjevské Rusi po současnost. Autoři kladou důraz zejména na politické dějiny, stranou však nezůstává ani oblast kultury a hospodářství.
Asie
Ukázky

Dějiny Ruska v datech

299 Kč
239 Kč
Írán - 20%
Kniha přináší přehledné dějiny Íránu od dob starověké Persie až po současnost. Text uzavírá encyklopedické heslo, přehled vzájemných vztahů i aktuální rady pro případné návštěvníky, turisty i obchodníky.
Asie
Ukázky

Írán

50 Kč
40 Kč
Tokio - 20%
(2x)
Kniha je velice vhodným pomocníkem pro turisty mířící do Tokia. Obsahuje popisy jednotlivých oblastí metropole, užitečné rady a tipy, kulturní odlišnosti či doporučení památek, tras a výletů.
Asie
Ukázky

Tokio

89 Kč
71 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

Asie
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Japonsko - 20%
(1x)
Další Bářino napínavé putování časem.
Asie
Ukázky

Japonsko

212 Kč
170 Kč
Babylónie - stručná historie států - 20%
Kniha je věnována dějinám a kultuře jedné z nejpozoruhodnějších světových civilizací, která se rozvíjela ve starověké Mezopotámii – jako dědička Sumeru – od počátku 2. tisíciletí před Kr. až po její pád.
Asie
Ukázky

Babylónie - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Velký sen dvou malých národů - 20%
Americký novinář a politolog Kevin J. McNamara se ve své publikaci zabývá okolnostmi, které předcházely vzniku Československa.
Asie
Ukázky

Velký sen dvou malých národů

479 Kč
383 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>