Nejprodávanější tituly v roce 2023
objevování vesmíru

Paralelní světy - 11%
(1x)
Známý fyzik a zkušený popularizátor vědy Michio Kaku vykresluje ve své nejnovější knize fascinující a pozoruhodný obraz vesmíru, jak jej předkládá moderní fyzika na počátku 21. století.
objevování vesmíru
Ukázky

Paralelní světy

449 Kč
399 Kč
Náš vesmír - 11%
Komplexní pohled na vesmír pro široký okruh čtenářů. Kniha je rozdělena do několika kapitol (Slunce, Země, Měsíc, Obří planety, Malá tělíska ve sluneční soustavě... až po Vesmír velkých měřítek) a mapuje na cca 300 vyobrazeních.
objevování vesmíru

Náš vesmír

359 Kč
319 Kč
O čem víme prd - 11%
(2x)
Proč má vesmír maximální povolenou rychlost? Co (nebo kdo) útočí na zemi malinkatými superrychlými částicemi? Co je temná hmota a proč si nás nevšímá?
objevování vesmíru

O čem víme prd

449 Kč
399 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
objevování vesmíru

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Atlas vesmíru pro děti - 11%
Nádherně ilustrovaný atlas s šesti velkými rozkládacími mapami odhalí všem malým zájemcům skrytá tajemství blízkého i vzdáleného vesmíru.
objevování vesmíru
Ukázky

Atlas vesmíru pro děti

314 Kč
279 Kč
Částice na konci vesmíru - 11%
(2x)
Kterak nás honba za Higgsovým bosonem dovedla až na práh nového světa
objevování vesmíru
Ukázky

Částice na konci vesmíru

358 Kč
318 Kč
Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
objevování vesmíru

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
objevování vesmíru
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Jak vesmír přišel ke svým skvrnám - 11%
(2x)
Jedna z nejvýraznějších osobností soudobé kosmologie rozvíjí ve své knize hypotézu o tom, že vesmír je prostorově konečný, přestože nemá žádné hranice.
objevování vesmíru

Jak vesmír přišel ke svým skvrnám

268 Kč
238 Kč
Nekonečno v dlani - 11%
Autor řady bestsellerů nádherně srozumitelnou a vtipnou formou přibližuje komplikované vědecké teorie stojící za padesáti pozoruhodnými skutečnostmi, jež nám pomáhají pochopit složitou podstatu naší existence.
objevování vesmíru

Nekonečno v dlani

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>