Nejprodávanější Kniha v roce 2023
Plzeňský kraj

Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
Plzeňský kraj

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Lovy a doprovody na Doupově - 11%
Desítky povídek se týkají především mysliveckého a lesnického řemesla.
Plzeňský kraj

Lovy a doprovody na Doupově

359 Kč
319 Kč
Šumava – Život na hranici - 11%
(1x)
Knihu jsem napsala proto, abych všem milovníkům Šumavy a svým dětem a vnukům, ukázala, jak vypadala Šumava před a po válce a jak byla přetvořena, když se budovala Lipenská přehrada.
Plzeňský kraj

Šumava – Život na hranici

260 Kč
231 Kč
Židovské hřbitovy v Radnicích, Terešově a Hřešihlavech - 11%
Populárně naučný průvodce po židovských hřbitovech Mikroregionu Radnicka seznamuje zájemce s historicky i umělecky hodnotnými hřbitovy v Radnicích, Terešově a Hřešihlavech.
Plzeňský kraj

Židovské hřbitovy v Radnicích, Terešově a Hřešihlavech

495 Kč
440 Kč
Plzeňské procházky a výlety - 20%
Kniha "Plzeňské procházky a výlety" nabídne 31 možností na poznávací trasy Plzní a jejím okolím. Jednotlivé kapitoly napsali spolupracovníci nakladatelství Starý most.
Plzeňský kraj
Ukázky

Plzeňské procházky a výlety

299 Kč
239 Kč
Šumava - Za tajemstvím horských jezer - 11%
Na Šumavě vzniklo deset ledovcových jezer. Dvě se postupně zanesla usazeninami a zcela zanikla. Zbývajících osm se dochovalo a dodnes ukazují svou krásu a jedinečnost. Na české straně Šumavy se nachází celkem pět ledovcových jezer: Černé a Čertovo
Plzeňský kraj

Šumava - Za tajemstvím horských jezer

296 Kč
263 Kč
Osadní toulky III. - 11%

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

Plzeňský kraj

Osadní toulky III.

242 Kč
215 Kč
Plzeňský místopis
Velmi podrobný plzeňský místopis, který volně navazuje na Plzeňsko-český slovník. Několik stovek hesel vysvětlí, proč se jednotlivé plzeňské lokality tak jmenují a kde leží.
Plzeňský kraj
Ukázky

Plzeňský místopis

134 Kč
Ottův atlas výletní trasy Šumava
(1x)
Unikátní vydání Ottova atlasu turistických tras se zaměřuje na nejkrásnější a nejzajímavější místa Šumavy, s přesahem do okolních zemí.
Plzeňský kraj

Ottův atlas výletní trasy Šumava

179 Kč
Šumava - Známá a neznámá - 11%
(1x)
Opravdový chrám přírody, největší oáza zeleně uprostřed Evropy, romantika i nostalgie, dramatické příběhy a záhady – je těžké vystihnout charakteristiku Šumavy, pohoří, ke kterému se musíme pořád vracet.
Plzeňský kraj

Šumava - Známá a neznámá

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>