Nejprodávanější tituly v roce 2023
Předškolní výuka

Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
Předškolní výuka

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Grafomotorická cvičení s pohybem - 11%
S tužkou v ruce, hravě a s pohybem. Každá stránka nabízí předškolákům hned několik druhů práce, které doplňují vlastní grafomotorická cvičení.
Předškolní výuka
Ukázky

Grafomotorická cvičení s pohybem

179 Kč
159 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 5 do 7 let - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 5 až 7 roků dítěte.
Předškolní výuka

Mezi námi předškoláky pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Pohybové činnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace spojuje několik přístupů k realizaci pohybových činností v mateřské škole v rámci současné koncepce Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání, je určena zejména pedagogům mateřských škol.
Předškolní výuka

Pohybové činnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let - 11%
Procvičte zrakové vnímání dítěte a pobavte se při tom! Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce.
Předškolní výuka
Ukázky

Rozvoj zrakového vnímání pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
Předškolní výuka

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Moje první kniha plná barev - 11%
Cvičení a hry rozvíjejí na základě principů montessori pedagogiky kognitivní funkce malých dětí. Kniha zábavným způsobem provede děti pestrým světem barev.
Předškolní výuka

Moje první kniha plná barev

161 Kč
143 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
Předškolní výuka

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Abecedou za přítodou - 11%
Kniha obsahuje přes 60 originálních básní, nádherné ilustrace, hádanky, poučné příběhy, spojovačky, návody na vyrábění z přírodnin a další poutavé texty, které učí děti zábavnou formou poznávat přírodu.
Předškolní výuka
Ukázky

Abecedou za přítodou

332 Kč
295 Kč
Obrázková logopedie – Pepa bouchá na buben - 11%
Soubor vět s obrázky pro nácvik mluvení, porozumění a správné výslovnosti. Výslovnost se upevňuje již od nejútlejšího věku.
Předškolní výuka
Ukázky

Obrázková logopedie – Pepa bouchá na buben

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 260 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>