Nejprodávanější tituly v roce 2023
Český jazyk, čtení a psaní

Česká gramatika - Přehled - 12%
S tímto přehledem přehledem České gramatiky se seznámíte se základními pravopisnými jevy jazyka českého. S touto tabulkou češtinu zvládnete hravě. Rozložitelná tabulka, která se vejde do každého sešitu, či notýsku !
Český jazyk, čtení a psaní

Česká gramatika - Přehled

26 Kč
23 Kč
Hravá písanka 1-4. díl - 11%
Písanka na moderně zpracovaných a celobarevných stranách procvičuje psaní žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
Český jazyk, čtení a psaní

Hravá písanka 1-4. díl

36 Kč
32 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
Český jazyk, čtení a psaní

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Procvičování pravopisu pro 2. ročník - 12%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 2. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
Český jazyk, čtení a psaní

Procvičování pravopisu pro 2. ročník

59 Kč
52 Kč
Procvičujeme si češtinu se strašidly - 11%
Čeština vůbec nemusí být nuda. Hrajte si a procvičujte se strašidýlky například vyjmenovaná slova, slovní druhy nebo třeba tvrdé a měkké i a mnoho dalšího. Chcete projít bludištěm do cíle?
Český jazyk, čtení a psaní

Procvičujeme si češtinu se strašidly

323 Kč
287 Kč
Shoda přísudku s podmětem - 11%
Publikace, shoda přísudku s podmětem je opět skladem v novém přepracovaném vydání. Tato publikace vám pomůže procvičit si veškerá úskalí a obtížné gramatické jevy naší mateřštiny, jako jsou skloňování, stupňování či vzory.
Český jazyk, čtení a psaní

Shoda přísudku s podmětem

89 Kč
79 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
Český jazyk, čtení a psaní

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
Český jazyk, čtení a psaní

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
Český jazyk, čtení a psaní

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písanka pro prvňáky - 11%
Nese, poleno, sen, nos, ten, lán, pán, nám… Ota mele maso. Alena sype sůl. Jana myje mísu. V tomto pracovním sešitě najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na procvičování psaní slov a vět.
Český jazyk, čtení a psaní

Písanka pro prvňáky

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>