Nejprodávanější tituly v roce 2023
Slovníky

1000 arabských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
Slovníky
Ukázky

1000 arabských slovíček

119 Kč
95 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 11%

Ponořte se do tajuplné atmosféry povídek Edgara Allana Poea.

Publikace nabízí nejznámější povídky Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury: Černý kocour, Zánik domu Usherů, Maska rudé smrti, Jáma a kyvadlo, Vraždy v ulici Morgu

Slovníky

Slavné povídky / The Famous Stories

242 Kč
215 Kč
Turečtina -  konverzace - 11%
Konverzace je členěná tematiky, nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací (základní fráze, číslovky, udávání času, představování, cestování (autem, letadlem, vlakem, městskou dopravou), ubytování, stravování, sport, seznamování...
Slovníky

Turečtina - konverzace

251 Kč
223 Kč
Italština slovníček - 11%
Zcela původní kapesní italsko-český a česko-italský slovník, v kterém najdete běžně užívanou slovní zásobu současné italštiny. Oceníte ho nejen na cestách a při práci, ale i při studiu jazyka ve škole nebo jazykovém kurzu.
Slovníky

Italština slovníček

179 Kč
159 Kč
Portugalština - konverzace - 11%
Unikátní konverzace se slovníkem a gramatikou. Přehledné členění do tematických bloků umožňuje rychlou orientaci v textu, současně usnadňuje i dorozumění se v běžných i nouzových situacích na cestách a při komunikaci s cizinci.
Slovníky

Portugalština - konverzace

233 Kč
207 Kč
Česko-perský slovník - 11%
Slovník obsahuje přibližně 70 000 překladů lexikálních jednotek uspořádaných do 24 000 českých slovních hesel. Jeho základ vznikl překlopením Příručního slovníku persko-českého téže autorky vydaného v r. 2002.
Slovníky

Česko-perský slovník

481 Kč
427 Kč
1000 ruských slovíček - 11%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček.
Slovníky
Ukázky

1000 ruských slovíček

206 Kč
183 Kč
Chorvatština - konverzace - 11%
Aktuální konverzace na cesty do Chorvatska. Tato knížečka vám pomůže pohotově se dorozumět v běžných situacích. Oceníte ji při seznamování, v hotelu, na nákupech, v baru i v restauraci, popisuje například typická chorvatská jídla a nápoje.
Slovníky

Chorvatština - konverzace

134 Kč
119 Kč
Ilustrovaný česko-ukrajinský slovník / Iлюcтрований чeськo-укрaїнський словник - 11%
Tento ilustrovaný slovník je určený všem, jejichž rodným jazykem je ukrajinština a chtějí se naučit základní česká slovíčka. Slovník je uspořádaný do 23 kapitol, ve kterých se čtenáři v obou jazycích seznámí se slovy z každodenního života.
Slovníky
Ukázky

Ilustrovaný česko-ukrajinský slovník / Iлюcтрований чeськo-укрaїнський словник

143 Kč
127 Kč
Obrázkový anglicko-český slovník - 11%
Není nic jednoduššího než se naučit cizí jazyk pomocí obrázků. V tomto slovníku se děti nenásilnou formou seznámí s anglickými slovíčky z oblasti přírody, domácnosti i různých povolání.
Slovníky

Obrázkový anglicko-český slovník

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>