Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2023
druhý stupeň

Průvodce ztracených 5 - 20%
Páté pokračování série Sedmý smysl. I dvojčata Mojeranova se musejí poprat se svým osudem v poněkud netradiční magické škole.
druhý stupeň
Ukázky

Průvodce ztracených 5

220 Kč
176 Kč
Únosce draků - 20%
Třetí díl série. Kam se ztratila dračí vejce? Jak mohla zmizet, aniž strážci líhně něco zpozorovali? Poradí si Hanka s rolí dračí chůvy?
druhý stupeň
Ukázky

Únosce draků

195 Kč
156 Kč
Zlodějíček z pátých hradeb - 20%
Kdo je zlodějíček? A kde jsou páté hradby? Dnes večer slavnostní večeře. Dostavte se v šest. Na programu malé překvapení pro Hanku. Zach.
druhý stupeň
Ukázky

Zlodějíček z pátých hradeb

250 Kč
200 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
druhý stupeň
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Dračí cejch - 20%
Existuje škola, kde si draci vychovávají lidi pro své služby a potřeby. Je neuvěřitelné, kolik lidí touží drakům, kteří lidmi opovrhují, sloužit. Do tohoto místa – Pasteku – pošlou Hanku ochránci s posláním chránit Lídu Laridonovou…
druhý stupeň
Ukázky

Dračí cejch

250 Kč
200 Kč
Vrať drakovi, co je jeho - 20%
Nová existence kouzelnéno džina znamená pro Hanku a její přátele smrtelné ohrožení. Pomůže úkryt pod hladinou mezi sirénami?
druhý stupeň
Ukázky

Vrať drakovi, co je jeho

195 Kč
156 Kč
Jak vycvičit draka - 20%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
druhý stupeň
Ukázky

Jak vycvičit draka

249 Kč
199 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
druhý stupeň
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Dobrodružství Toma Sawyera - 20%
Příběh, který nestárne. Tom Sawyer a jeho věrný kamarád Huckleberry Finn spolu zažívají řadu nejrůznějších dobrodružství. Oblíbená četba mnoha generací.
druhý stupeň
Ukázky

Dobrodružství Toma Sawyera

345 Kč
276 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(1x)
Jedna z nejoblíbenějších Walliemsovek si s anglickým humorem poradí s hrůzou ze zubaře i s tajemstvím zoubkové víly a spolehlivě pobaví děti i dospělé.
druhý stupeň
Ukázky

Ďábelská zubařka

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>