Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
rodina a dítě

Když dítě lže - 20%
Se lhaním u svého dítěte se setkal snad každý rodič. Lhaní dítěte je pro rodiče vždy zátěžovou situací. Dochází ke ztrátě důvěry v dítě, kazí se vztah mezi dítětem a rodičem. Každá lež nemusí být však tak strašná, jak na první pohled může vypadat.
rodina a dítě
Ukázky

Když dítě lže

127 Kč
102 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
rodina a dítě
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Vztah otce a dcery - 20%
Spojení otce a dcery je značně osudové, pro život podstatné a do jisté míry na okraji zájmu.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a dcery

157 Kč
126 Kč
Jak se domluvit s kojencem a batoletem - 20%
Publikace se zabývá komunikací prostřednictvím gest a znaků,které děti používají místo slov, protože ještě neumí vůbec, a nebo plynně mluvit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se domluvit s kojencem a batoletem

195 Kč
156 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
rodina a dítě
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Vztah otce a syna - 20%
Kdo jiný by měl být jeden druhému bližší než nejbližší příbuzní... Ne vždy tomu tak je. Kniha známého psychologa a manželského poradce PhDr. Tomáše Nováka se zabývá běžnými problémy, které ovlivňují vztah otce a syna.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a syna

166 Kč
133 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
rodina a dítě
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Cvičení a sport v těhotenství - 20%
Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka pro těhotnou ženu vychází z ryze českého prostředí. Je přístupná cenou, pojetím, volbou cvičení všem budoucím maminkám, doporučí jak se udržet ve fyzické kondici celé těhotenství.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení a sport v těhotenství

167 Kč
134 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 306 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>