Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
dobrodružné

Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
dobrodružné
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
dobrodružné
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Moje velká tlustá zombí ryba - Rybosaurus útočí - 20%

Frenký, velká tlustá zombí ryba, dostane pořádnou lekci z rybí prehistorie! Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení! Na hradě Frenký ještě nikdy nebyl. Výlet s Tomem na akci středověký den se proto jeví jako zajímavé zpestření.

dobrodružné
Ukázky

Moje velká tlustá zombí ryba - Rybosaurus útočí

149 Kč
119 Kč
Monika a poklad templářů - 20%
Monika a její kamarádi Kuba a Arnošt tráví prázdniny nedaleko hradu Wolfensteinu. Při jedné objevitelské výpravě do staré zříceniny se Monika ztratí v podzemních chodbách a nedokáže najít cestu ven.
dobrodružné
Ukázky

Monika a poklad templářů

179 Kč
143 Kč
Ostrov na konci všeho - 20%

Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit.

dobrodružné
Ukázky

Ostrov na konci všeho

249 Kč
199 Kč
Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
dobrodružné
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Strašidelná knihovna – Ztracený duch - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Procházet zdí mu moc nejde, ale protáhnout se klíčovou dírkou zvládá skvěle. Jednoho dne přijde silný vítr a odvane Kaze pryč od jeho rodiny. Zanese ho do vzdálené knihovny, kde potká Klárku – holčičku, která ho jako jediná vidí!
dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna – Ztracený duch

149 Kč
119 Kč
Ve spárech džungle - 20%
Džungle – úchvatná i nebezpečná. Zvlášť pro toho, kdo ji nezná. Poprvé se v ní octne i šestice kamarádů – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta. Jedné noci se vydají na cestu thajským deštným pralesem, ale naneštěstí zabloudí, a musí pod zeleným příkrovem přenocovat.
dobrodružné
Ukázky

Ve spárech džungle

179 Kč
143 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
dobrodružné
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 324 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 > >>