Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
ekonomie

Public relations - moderně a účinně - 20%
Úspěšná publikace je aktualizována a doplněna o nové poznatky z oblasti corporate designu a corporate governance, je rozšířena o nový fenomén on-line PR - blogování, více se věnuje veletržnímu PR.
ekonomie
Ukázky

Public relations - moderně a účinně

302 Kč
242 Kč
Marketing kulturního dědictví a umění - 20%
Pracovníci kulturních organizací a studenti dostávají v podobě této knihy skutečně komplexní a praktickou příručku zabývající se tzv. art marketingem. Čtivá a výborně strukturovaná kniha, která nemá na českém trhu konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Marketing kulturního dědictví a umění

319 Kč
255 Kč
Projektové řízení technologických staveb - 20%
Ojedinělý průvodce světem technologických staveb seznamuje se všemi hlavními činnosti projektového manažera při přípravě a realizaci staveb, kde hlavní slovo mají výrobní technologie.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení technologických staveb

450 Kč
360 Kč
Řešení problémů a rozhodování - 20%
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu.
ekonomie
Ukázky

Řešení problémů a rozhodování

169 Kč
135 Kč
Stroj na peníze 1. - 20%
Tato kniha vznikla přepisem seminářů pro prodejce. Dozvíte se, že námitkám se dá předcházet, pokud dokážete odhadnout chovaní zákazníka.
ekonomie
Ukázky

Stroj na peníze 1.

79 Kč
63 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
ekonomie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování - 20%
Kniha přibližuje situaci na mezinárodních kapitálových trzích a popisuje různé možnosti, jak zde mohou české podniky získat vlastní i cizí kapitál.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování

339 Kč
271 Kč
Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě - 20%
Svou praktičností a aktuálností poznatků ojedinělá publikace se komplexně věnuje lidské i technické stránce implementace procesního řízení a nejmodernějším manažerským technikám, které musejí firmy zavést, chtějí-li dosáhnout špičkové konkurenceschopnosti.
ekonomie
Ukázky

Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě

390 Kč
312 Kč
Life management - 20%
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
ekonomie
Ukázky

Life management

161 Kč
129 Kč
Platební karty - 20%
Ojedinělá publikace na našem i světovém trhu podává komplexní pohled na historii platebních karet. Zajímavým a poutavým způsobem přibližuje vývoj jednotlivých typů platebních karet v USA, v Evropě a Japonsku a vznik mezinárodních kartových asociací.
ekonomie
Ukázky

Platební karty

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 316 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>