Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 58%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

190 Kč
79 Kč
Antologie moderních arabských povídek
Výběr povídek z pera nejmladších arabských autorů. Čtenáři tak mají možnost ochutnat poetiku spisovatelů z Egypta, Tuniska, Iráku, Libanonu, Libye, Ománu a Jordánska.
povídky

Antologie moderních arabských povídek

268 Kč
Cesta Amerikou
Antologie představuje českým čtenářům povídky význačných autorek americké regionální prózy a literatury místního koloritu.
povídky

Cesta Amerikou

224 Kč
Devět povídek / Nine Stories
Bilingvní vydání mistrovsky napsaných povídek klasika moderní americké literatury, které, byť vyšly poprvé již v roce 1953, dodnes neztratily na aktuálnosti a půvabu.
povídky

Devět povídek / Nine Stories

236 Kč
Medailony
Jedna z nejpůsobivějších knih o 2. světové válce od slavné polské spisovatelky. Svědectví lidí, již přežili koncentrační tábor Osvětim, poskytují důkaz o promyšlené zrůdnosti fašismu a masovém vyhlazování Židů.
povídky

Medailony

125 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
povídky

Nové povídky

224 Kč
Žabci a filozofové
Sbírka Žabci a filozofové obsahuje osm humorných a hravých povídek s tématy amerického Jihu, nevázaného života tehdejší mládeže či podivných zákrut lidských osudů a představuje první souborné a úplné vydání Fitzgeraldovy první povídkové sbírky.
povídky

Žabci a filozofové

220 Kč
Dvacet deka lásky
Další kniha jedné z nejčtenějších českých spisovatelek. Tentokrát se jedná o soubor povídek o lásce a jejím nedostatku.
povídky

Dvacet deka lásky

152 Kč
Mokrá buchta
Mokrá buchta představuje soubor sedmnácti povídek, jejichž názvy budí zvědavost: Dva jsou párty - tři už les, Závodník Františka, Nomen omen, Vražda taxikáře.
povídky

Mokrá buchta

135 Kč
Noční let
(1x)
Povídky obsažené v tomto výboru jsou první ukázkou tvorby současného brazilského spisovatele Sérgia Sant’Anny vycházející v českém jazyce. Žánrově, tematicky i formálně odlišné příběhy spojuje přízračné tajemno mistrně protkané sarkastickými záblesky.
povídky

Noční let

179 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 374 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 37 38 > >>